ozledim75 مدیر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 4938 عنوان باور میکنید یه آقا خانم بعد هجده سال رابطه همو دیدن | مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 19 پست و من تو فرودگاه شاهد این صحنه بودم یعنی هیچ تصویری از هم ندیده بودن اینم بگم خانومه بشدت زیبا بود خیییییلی زیبا بود ولی پسره موهاش سفید شده بود اما خوشتیپ بود واقعا دیدم گریه خانومه از سر عشق بود اما پسره میگفت فقط بخاطر احترام دوستی آمدم دیدنت 1404/03/11 | 03:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
angelika72 عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 15594 بقرآن دروغ نمیگم لعنت ب کسی ک دروغ میگه نه عزیزم نگفتم شما دروغ میگیمیگم اینکه گفته ۱۸ ساله درارتباطیم و هیچ عکسی ندیدیم دروغهمن ۲۰ سال پیش یادمه تو یاهو مسنجرم عکس میفرستادن ویدئو کال میکردن یعنی عمرا حرفشون راست باشه
ozledim75 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 4938 نه عزیزم نگفتم شما دروغ میگیمیگم اینکه گفته ۱۸ ساله درارتباطیم و هیچ عکسی ندیدیم دروغهمن ۲۰ سال پیش ... پسره نمیخاسته ببینتش حتی چند بارم دختره رفته شیراز دیدنش پسره سرقرار نیومده به خاطر دختره گفته یک بار فقط دوستانه میبینمت
ozledim75 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 4938 نه عزیزم نگفتم شما دروغ میگیمیگم اینکه گفته ۱۸ ساله درارتباطیم و هیچ عکسی ندیدیم دروغهمن ۲۰ سال پیش ... تا لحظه ای ک از اونجا دور بشن نگاشون کردم پسره اصلا تحویلش نمیگرفت ولی دختره اونقد ذوق داشت انگار دنیا مال اون بود
angelika72 عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 15594 پسره نمیخاسته ببینتش حتی چند بارم دختره رفته شیراز دیدنش پسره سرقرار نیومده به خاطر دختره گفته یک با ... بشنو و باور نکنچرا پسر نخواد ببینه اخهحالا حضوری شاید ولی تصویری چرا نخواد
ozledim75 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 4938 بشنو و باور نکنچرا پسر نخواد ببینه اخهحالا حضوری شاید ولی تصویری چرا نخواد والا نمیدونم انگار اول قصد ازدواج داشتن دختره میگفت بخاطر اشتباهات من نشد بعدشم پسره بعنوان دوست باهاش ادامه داده مثلا تو سال یکی دوبار حرف میزدن هر روز ک ن