2777
2789
عنوان

شصت میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 30 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اصلا و ابدا نگیر عقل نداری ، داغونه اونو برای شاید کارتش گذاشتن یا طرح خودروهای فرسوده ۶۹ دیگه ترکید ...

عکس موتورش که گذاشته روغن زده بیرون

آقا هستم.......... لطفا درخواست دوستی ندید،

انشالله بهترین ماشین رو بخرید درکت میکنم ما هم ماشین نداریم و پراید شده ارزو 

ولی عزیزم هر چی مدل پایین قیمت پایین باشه خرج ماشین بیشتره بنظرم دست نگه دار تا انشالله پولی دستت بیاد یا وامی بگیرید بهترشو بخرید

بازم دلم گرفته....گریم اختیاری نیست......💔

رو دستت می مونه هااا هیچکس دیگ ازت نمیخره. ماهم ماشین نداریم خیلییی سختمه دارم از صفرشروع میکنم تا پولم ۲۰۰یا ۲۵۰ بشه بعد بخرم . الان درحال حاصر۱۵میلیون دارم اونم طلاگرفتم😂 انشالله خدامی رسونه ولی دیگ خیلی مدل پایین بدرد نمیخوزه. 

عزیزم ،به هیچ عنوان اینکارو نکنید گه پشیمون میشین.ماشین مدل ۷۰ ،الان ۳۴ سال کار کرده ،جگرش دراومده.این دیگه تو خرج نیست ،اسقاطیه.پولتو بذاربانک یک وام بردار حداقل  بشع چیز بهتری خرید.

در جواب اینکه ارزش داره یا خراب میشن باید بگم اون خراب هست! ماشینی که ۳۰ ۳۵ سال کار کرده به نظرتون سالمه؟

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘