بهاردم مدیر عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 7566 عنوان سمی ترین خواستگارتون کی بود | مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 52 پست من یه خواستگار چیپداشتم فردای اشنایی میگفت پاشو بیا شهرمون من تورو ببینم 1404/03/11 | 00:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dellllrobaaaaaaaaaaa عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2407 خخخ خدا نکشدت اخه عجیب بود😁 یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب
dellllrobaaaaaaaaaaa عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2407 وای🤣🤣🤣🤣عالییی بود چقدر خلاقانهبعد از من رفت خواستگاری دختر عموش 😁❤️اخی ان شاالله که به هم بخورن یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب
dellllrobaaaaaaaaaaa عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2407 بعدها شنیدیم آقای داماد زن گرفته و زنشو با دوتا بچه ول کرده رفته ترکیه زنش غیابی طلاق گرفته طفلی بچه ها ای بابا چقدر بد💔 یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب
dellllrobaaaaaaaaaaa عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2407 انگار مثلا من بی خانواده بودمتازه شغل پدر و مادر من خیلی فرهنگی تر از اونا بود دور از جونت عزیزماره دیگه همه جور ادمی هستن یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب
dellllrobaaaaaaaaaaa عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2407 یه نفر هم خیابون از مامانم شماره گرفت بعد زنگ زدن از شرایطش خوشم نیومد گفتم نه به مامانم گفته بود شم ... 😐🤣🤣🤣🤣 مامانت میگفت خواستم دلتو نشکنم افتخار دادم😁 یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب
taramisa عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 990 😐🤣🤣🤣🤣 مامانت میگفت خواستم دلتو نشکنم افتخار دادم😁 نمیدونی که مامانم انقدر مظلومه که حتی اگه کسی چیزی به ناحق بهش بگن نمیتونه جواب بده ولی خودم اگه با زنه حرف زده بودم حالشو میگرفتم
black_wiitch عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 3616 دور از جونت عزیزماره دیگه همه جور ادمی هستن قربونت برممم تکنسین داروخانه💊 مشاور پوست و مو👩🏻⚕ میکاپ آرتیست مبتدی💄
dellllrobaaaaaaaaaaa عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2407 نمیدونی که مامانم انقدر مظلومه که حتی اگه کسی چیزی به ناحق بهش بگن نمیتونه جواب بده ولی خودم اگه با ... الهی بگردم خدا حفظشون کنه برات❤️❤️❤️😘 یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب