2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بنظرت میگه ؟؟؟

چی بگم گفتم شاید ناراحتی دلخوری پیش اومده .با زبون مهربون و نرم بگی چرا مثل قبل نیستی و اینا .یا از کسی حرف شنوی نداره بگی باهاش حرف بزنه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
چی بگم گفتم شاید ناراحتی دلخوری پیش اومده .با زبون مهربون و نرم بگی چرا مثل قبل نیستی و اینا .یا از ...

اصن دلخوری اینا پیش نیومده 

تاپیک قبلیمو میخوندی گفتم با ی خانم تازگیا همکاری میکنه

از اونموقع من کمرنگ شدم براش

فقط از باباش حرف شنوی داشت اونم فوت شد دگ از خدا هم نمیترسه

🩷

فدایت ممنون بابت دعای قشنگت انشالله توام به هرچی ارزوی خوب توی دلت داری به همین زودی به خواست خدا به ...

ممنون عزیزم

منم با اصرار از خدا بچه خواستم

الان موندم چرا توجه نکردم ب اینکه شوهرم بابای خوبی میشه یا نه

البته اونموقع بود بعدش عوض شد 

دنیا خیلی عجیبه

🩷

اصن دلخوری اینا پیش نیومده تاپیک قبلیمو میخوندی گفتم با ی خانم تازگیا همکاری میکنهاز اونموقع من کمرن ...

خوندم عزیزم تجربه ندارم راهنماییت کنم فقط دعا از دستم برمیاد ،امیدوارم زودتر مثل قبل دوست داشته باشه و حال بد الانت هرچه زودتر خوب بشه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
خوندم عزیزم تجربه ندارم راهنماییت کنم فقط دعا از دستم برمیاد ،امیدوارم زودتر مثل قبل دوست داشته باشه ...

امیدوارم هیچوقتم این حال منو تجربه نکنی عزیزم

ممنون 

🩷

ممنون عزیزممنم با اصرار از خدا بچه خواستمالان موندم چرا توجه نکردم ب اینکه شوهرم بابای خوبی میشه یا ...

دقیقا عزیزم خیلی درست و منطقی حرفت ، میگن نباید چیزیو به زور از خدا خواست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز