faribabak مدیر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 911 عنوان درد دل | مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 54 پست دوستان بیاین یکم درد دل کنیممن دلم خیلی گرفتههرکی هرچی تو دلشه بگه 🩷 1404/03/10 | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خداییااااا عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6737 تازه ۱۵ ساله باهمیم۶ سالم دوست بودیم علتشو ازش پرسیدی؟ یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟ گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
جییییگر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6390 امیدوارم مثبت شی اگه اگه صلاحه فدایت ممنون بابت دعای قشنگت انشالله توام به هرچی ارزوی خوب توی دلت داری به همین زودی به خواست خدا به تک تکشون برسی
خداییااااا عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6737 بنظرت میگه ؟؟؟ چی بگم گفتم شاید ناراحتی دلخوری پیش اومده .با زبون مهربون و نرم بگی چرا مثل قبل نیستی و اینا .یا از کسی حرف شنوی نداره بگی باهاش حرف بزنه یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟ گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
faribabak مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 911 چی بگم گفتم شاید ناراحتی دلخوری پیش اومده .با زبون مهربون و نرم بگی چرا مثل قبل نیستی و اینا .یا از ... اصن دلخوری اینا پیش نیومده تاپیک قبلیمو میخوندی گفتم با ی خانم تازگیا همکاری میکنهاز اونموقع من کمرنگ شدم براشفقط از باباش حرف شنوی داشت اونم فوت شد دگ از خدا هم نمیترسه 🩷
faribabak مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 911 فدایت ممنون بابت دعای قشنگت انشالله توام به هرچی ارزوی خوب توی دلت داری به همین زودی به خواست خدا به ... ممنون عزیزممنم با اصرار از خدا بچه خواستمالان موندم چرا توجه نکردم ب اینکه شوهرم بابای خوبی میشه یا نهالبته اونموقع بود بعدش عوض شد دنیا خیلی عجیبه 🩷
خداییااااا عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6737 اصن دلخوری اینا پیش نیومده تاپیک قبلیمو میخوندی گفتم با ی خانم تازگیا همکاری میکنهاز اونموقع من کمرن ... خوندم عزیزم تجربه ندارم راهنماییت کنم فقط دعا از دستم برمیاد ،امیدوارم زودتر مثل قبل دوست داشته باشه و حال بد الانت هرچه زودتر خوب بشه یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟ گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
faribabak مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 911 خوندم عزیزم تجربه ندارم راهنماییت کنم فقط دعا از دستم برمیاد ،امیدوارم زودتر مثل قبل دوست داشته باشه ... امیدوارم هیچوقتم این حال منو تجربه نکنی عزیزمممنون 🩷
جییییگر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 6390 ممنون عزیزممنم با اصرار از خدا بچه خواستمالان موندم چرا توجه نکردم ب اینکه شوهرم بابای خوبی میشه یا ... دقیقا عزیزم خیلی درست و منطقی حرفت ، میگن نباید چیزیو به زور از خدا خواست
faribabak مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 911 دقیقا عزیزم خیلی درست و منطقی حرفت ، میگن نباید چیزیو به زور از خدا خواست اره گلمبذا خودش صلاح بدونهوگرنه بعدش ادم تنبیه میشه 🩷