2777
2789
عنوان

شام برای مادرشوهر سخت گیر😱😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاا...شام امشبت عالی میشه منم حساسم رو غذای مهمونام به خصوص اگر فامیل شوهر باشن 

ممنونم دعا کن 

من خانواده ی خودم باشن استرس ندارم غذاهام عالی میشن

روزگار به من آموخت كه هيچ چيز از هيچكس بعيد نيست
چرخ کن با ی کم سینه مرغ و مزه دازش کن بعد گردش کن تو ماهیتابه سرخ کن گرد گرد بعدم بریز تو خورشت وحشت ...

چه جااااالب حتما امتحان میکنم

روزگار به من آموخت كه هيچ چيز از هيچكس بعيد نيست
سرکه رو کی بزنم؟کیوی بافت گوشت رو از بین نمیبره؟۹

کیوی رو قبل پخت بزن بزار استراحت کنه ،سرکه رو موقع پخت تو آبش بزن وکم بزن تا طعم نگیره،همون کیوی قبل پخت بزنی کافیه 

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
نمک نمیزنم کیوی تا حالا نزدم تو زودپزم له نمیشه یعنی زود برمیدارم؟؟؟؟

از قصابی قسمت مناسب برای غذای مورد نظرت بخر 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

چند تا نکته مهمه تو پخت گوشت

اول اینکه نمک نزن بزار نمکو اخرش بریز تو غذات

برای پخت آب جوش بریز رو گوشت

گوشتتو زیاد سرخ نکن

یکی از علتای سفت شدن گوشت اینه ک زییاد سرخ بشه بافتش سفت میشه فقط یکم تفت بده گوشتتو

🥰🥰Medical Genetics🥰🥰