2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 70 پست

کارن😭😭😭😭😭

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا گریه میکنی عزیزم😢

خیلی وابسته میشم زود 

.فک کنم افسردگی دارم میگیرم

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
باهمسرم‌ دخترم‌ ناهار رفتیم‌ بیرون😊الانم‌ برگشتیم‌ شوهرم‌ و دخترم‌ خابن‌ منم این جام 🤗

به سلامتی نوش جان😍

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

باید کاری کنی آروم بگیرم 

باید یک لحظه  دستاتو بگیرم ...

دارم مرتضی پاشایی گوش میدم 

همسرم سرکاره 

پسرم هم کنارم نشسته داره نقاشی میکشه...

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
خیلی وابسته میشم زود  .فک کنم افسردگی دارم میگیرم

مگه پسرت وهمسرت کجان؟چراازشون دوری؟

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 

روو تختم هنذفري آهنگ

و گشنمه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

زیر بارون رفتم حیاط شستم😂😂😂😂😂بعد حموم و دسشویی شستم.. نهار هم درست کردم الان خسته و کوفته نشستم ...

آخیییی مگه کجا زندگی میکنین که حیاط داره و شما باید بشورینش؟ یاد بچگیام افتادم

من زیر پتو توی خونه ی پدری رو مبل لمیدم تو نی نی سایت میچرخم منتظرم آقایی جونم به سلامت از ماموریت برگرده بریم خونمون انشالله. 

اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم.مرسی که صلواتو برام فرستادین  نیتش تو دلمه  الهی آمین.😘
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز