2777
2789

فردا نوبت عصب کشی دارم 

از الان دارم سکته میکنم

خیلی درد داره ‌؟

دو ماهه روزگارم سیاهه از دندون درد 

انقدر چرک خشک کن خوردم که نگم 😔

نه دیگ بی‌حسی بزنه درد نداره

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

نه درد عصب کشی از دندون درد بیشتر نیست.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد عصب کشی بله بعد ازبین رفتن بی حسی فک کنم تادورویاسه روز اگه حواست نباشه چیزی گاز بزنی یدفعه درد میگیره چون دندونت الان درد میاد اینجوری میشه وگرنه انقدر طول نمیکشه درکت میکنم خیلی درد بدیه لعنتی 

دندونم سوراخه میترسم آمپول فرو کنه تو عصب دندونم‌داغونم بخدا

ب دندون ک آمپول نمیزنه ب لثه میزنه

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.