2777
2789
عنوان

خانم ها بیان شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 88 پست
اگه بچه نداری جداشو

😐🤣

من موندم سرش نشکسته حتی فیک 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

دوباره شب شد و تاپیک های جنجالی شروع شد

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخ منم از خونه بیرون کرده جایی ندارم برم تو پارک می‌خوابم😁😁😁🤣🤣🤣🤣

البته منو خیلی اذیت کردن اینم آخرین مرحله بود خواستم امتحانش کنم که بد گند زد😂😂😂😂منم گفتم برو به سلامت 

دیدم کلا رفتار خوب نداره 

😂😂😂😂 افرین‌ کاراگاه باهات هم نظرم

بعد عمری تو نی نی سایت چرخیدن دیگه وارد شدیم😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

2790
2778
2791
2779
2792