2777
2789
عنوان

سنجش

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 79 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

گفتارش بهتر شده الان حتی از خودش برام داستان میگه خیال پردازی قشنگ اینقدر میکنه ولی من از این سنجشه ...

کتاب سنچش من. بخر سوالات سنجش کار کن

مادر یک پسر طیف اتیسم خفیف هستم. تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

اره بلده فقط گفتارش هنوز یکم عقبه

عین پسر من

امسال میره پیش دو

متولد تیر۹۹

مادر یک پسر طیف اتیسم خفیف هستم. تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

اره مدنظرم‌ بوده بگیرمش خوبه بنظرت گرفتیش تو چطوره؟

دوستان گرفته بودن امروز دیدم 

من گعنم. حالا. شش ماه دیگه میخرم 

الان زوده

فعلا. پیش دبستانی ۲ گاج. خریدم 

بچه ها تون متولد چندن که میبرید سنجش دخترم متولد ۹۹ هست دیروز پنج سال تموم شد یعنی امسال ببر ...

نه سال بعد 

زوده الان

دوستان گرفته بودن امروز دیدم من گعنم. حالا. شش ماه دیگه میخرم الان زودهفعلا. پیش دبستانی ۲ گاج. خرید ...

مهر امسال پسر شما هم‌ میره پیش ۲؟

پسر تو میشینه توی پیش دبستانی؟

مال من مهد که میرفت میشست‌ تا دوساعت ولی بعد از دوساعت میگفت میخوام برم خونه خوابم میاد خستم میترسم پيش دبستانی هم اینطور کنه

چطوره پسر شما؟گزارش دهی کامل داره؟ میتونه برات داستان از خودش تعریف کنه برات؟خیال پردازی داره؟من متو ...

والا اینارو نداره 

کتاب داستان. زنجیره ای رو باهاش کار میکنم

اونو. بلده. بگه 

گزارش دهی هم من میپرسم. تیکه تیکه جوابمو میده 

والا اینارو نداره کتاب داستان. زنجیره ای رو باهاش کار میکنماونو. بلده. بگه گزارش دهی هم من میپرسم. ت ...

مال گزارش دهی داره ولی کامل نیست ولی داستان تخیلی ازش خودش برام میگه شبا که میخواد بخوابه خودش واسه خودش قصه میگه😐😂

جدیدانم‌ خیلی خیال پرداز شده 

مهر امسال پسر شما هم‌ میره پیش ۲؟پسر تو میشینه توی پیش دبستانی؟مال من مهد که میرفت میشست‌ تا دوساعت ...

پیش دبستانی هم. دوساعته. نهایتش نگرانش. نباش تایمش. کمه.

اره  ولی من تو کاردرمانی  هم میبرم 

اونا. پیش دبستانی هم درس میدن  پیش دبستانی ۱ هم. اونجا. گذروند .

مال گزارش دهی داره ولی کامل نیست ولی داستان تخیلی ازش خودش برام میگه شبا که میخواد بخوابه خودش واسه ...

اره اینم. قبل خواب قصه میگه ولی همون داستان زنجیره ای رو میکه درواقع

پیش دبستانی هم. دوساعته. نهایتش نگرانش. نباش تایمش. کمه.اره ولی من تو کاردرمانی هم میبرم اونا. پیش ...

والا پیش دبستانی ها ۴ ساعته هستن میگم تحملش یعنی میره بالاتر تا موقعه ایی که بره پیش۲