2777
2789
عنوان

چرا میگن کاشت ناخن یه کار لوکسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 81 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله 😑کشوری که به هنر اهمیت نمیده😐بیشترین عمل های زیبایی و بیشترین آرایش و رنگ موها و کاشت ناخن ها ...

دقیقا تو کدوم پروگرام های تلویزیونی شون دیدین نن که از اول عمرم ترک هستم و همیشه میبینم همه دندون ها خراااب و داغون و تیپ و استایل که هم کددی و روستایی اون برنامه های زیبایی که دیدین فرق داره وگرنه افراد معمولیشون نه آرایش میکنن نه به اون صورت عمل زیبایی مگر چی بشه همه دماغ ها گنده و زشت والا ... اتفاقا ایرانی ها به دندون خیلی اهمیت میدن و به پوستشون به بهداشتشون....

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

دقیقا تو کدوم پروگرام های تلویزیونی شون دیدین نن که از اول عمرم ترک هستم و همیشه میبینم همه دندون ها ...

دندون های خوبی دارن اتفاقا تیپ های خوبی میزنن بعضی مواقع دیگه اینجوری که میگید نیست !اما ناخن نمیکارن خیلی چون الان پول کاشت ناخن دقیقا مساوی یک تا دوماه ثبت نام باشگاه هست و اتفاقا همچین چیزی که میگید من ندیدم بینشون 

کار لوکس...تجربه ثابت کرده هرچی لول کاری خانما پایین تر باشه،ادعاشون بیشتره ناخونکاری حکم اسنپو داره ...

باز اسنپ یه خیری ب آدمها میرسونه ناخن کاری چی داره ... 

تازه یکی نیست بگه تو اینقدر گیر پول هستی ب هر کسی نسیه میدی... 

کدوم کار لوکسی هست که کارفرما به مراجعه کننده نسیه بده

خیلی بده پول ناخنکارو نمیدن فرار میکنن

قبلا هم تاپیک تو نی نی سایت دیده بودم میگفتن پول ارایشگرو یه عده نمیدن فرار میکنن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

دقیقا تو کدوم پروگرام های تلویزیونی شون دیدین نن که از اول عمرم ترک هستم و همیشه میبینم همه دندون ها ...

شما کدوم برنامه ها رو میبینبد؟!برنامه ی که بد بخت بیچاره ها دنبال گمشده شون هستن ؟!یا برنامه ای قتل و مقتول و قاتل هاشوت ؟خب معلوم اینا فقیران اون کشورن 

من ریئالتی شو هاشون مثل خونه عروس ،مسابقاتشون ،برنامه ازدواج هاشون ،و آشتی بهره‌هاشون آشپزی هاشون 

و چون نزدیک اونجامین سالی چندبار مردمشون از نزدیک میبینم اکثرشون امیز و مرتب و سالم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

باز اسنپ یه خیری ب آدمها میرسونه ناخن کاری چی داره ... تازه یکی نیست بگه تو اینقدر گیر پول هستی ب هر ...

سلام ترانه 

خ‌بی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

باز اسنپ یه خیری ب آدمها میرسونه ناخن کاری چی داره ... تازه یکی نیست بگه تو اینقدر گیر پول هستی ب هر ...

آره واقعا...

مراجعینش چارتا آدم بی اعتماد به نفس هستن که میخوان نقصاشونو ماسمالی کنن. اعتماد به سقف قشر آرایشگر و ناخونکار و... ستودنیه

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

همین ک قبول کردید اونجا فقیر داره خوبه

ترانه منو نشناختی