2777
2789
عنوان

عید بیپولها😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 64 پست
آخی نغمه عزیزم اعصابتو خرد نکن شیر میدی به اون طفلک😞😞😞 چطور میخواد پول قرض بده شبِ عیدی اگه بعدا ...

مرضی داغونم اصلا

با بچم نشستم گریه کردم

بخدا وضع مالی مامانم اینا عالیه

ازون زندکی، اینطوری زندگی کردن خیلی سختمه خیلی

شوهرت هرچی هم نداره ازخریدت کوتاه نیا

تجربه ثابت کرده مردا سو استفاده گرن

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

جوراب بخربفروش تو دوست وآشنا درآمدش ازهمه چی بیشتره

وا مردی که به فکر زن و زندگیش نیس ۴میلیون بی زبون رو میده دست مردم حالا پس بده یانه...اونوقت این بیاد با یه بچه ۳ماهه بیوفته دوره جوراب بفروشه .چیزهایی که جزوه وظیفه مرده بخر رو تهیه کنه اونوقت به نظرت عادت نمیکنه که خرجیم از زنش بگیره 

مرضی داغونم اصلا با بچم نشستم گریه کردم بخدا وضع مالی مامانم اینا عالیه ازون زندکی، اینطوری زندگی ...

شما که وضع خونه پدریت عالی بوده چرا باکسی که هم سطح خودتون باشه ازدواج نکردی

به خدا هیچ عذابی از این بالاتر نیست

البته دنیا هم همینطور نمیمونه حتما یه روزی وضع خودت و شوهرت خیلی خوب میشه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
نزاری پول قرض بده ها 😐 اولا اینکه اون صدتومن سودی که میخاد بده حکم شرعیشو فک نکنم حلال باشه حالا ب ...

منم گفتم حرومه

قرش داد تموم شد

از پسرخاهرش قرض گرفت و ریخت به حساب دوستش تا باز فردا از بانک بگیره بده پیر خاهرش

منم میدونم ک نمیده

وا مردی که به فکر زن و زندگیش نیس ۴میلیون بی زبون رو میده دست مردم حالا پس بده یانه...اونوقت این بیا ...

نه منظورم شوهرشه میگه بیکاره😄😄

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
شوهرت هرچی هم نداره ازخریدت کوتاه نیا تجربه ثابت کرده مردا سو استفاده گرن

مث آبجی من اینقدر کوتااااه اومد که الان لباس کهنه های اینو اونو میپوشه هیچ وقت ندیدم شوهرش براش طلا بخره یا تفریح ببره...از اول زندگیشون تو شهر بود ولی الان برداشت بردشو تو روستایی که آب نداره حتی آبگرمکن نداره...عاقبت کوتاه آمدن همینه...

الان فهمیدیم شوهرش برای خودش خوبه ولی برای زنو بچش خسیسه

❤❤❤❤❤❤❤❤❤

من نمیدونم اخلاق شوهر شما چجوریه ولی من تو پول قرض دادناش هیچ دخالتی نمیکنم چون میدونم انقدر حساسه که مو.رو از ماست میکشه بیرون. تازه ی بار واسطه شدم و انقدر التماسش کردم که به مامانش یکم قرض بده

والا ما بی پولا اوضاعمون همینه ،منم چند ساله لباس نگرفتم ،همش کهنه ی خواهرم اینا رو ، درحالی ک امروز قراره بریم خونه ی مادر شوهر واسه هر کدوم ابجیش ی دست لباس گرفته ،اون ک داره خرج میکنه لااقل ی دست واسه من هم می‌گرفت همش لباس بد ریخت میپوشم ، ولی هیچی نگفتم بهش ، 

مرضی داغونم اصلا با بچم نشستم گریه کردم بخدا وضع مالی مامانم اینا عالیه ازون زندکی، اینطوری زندگی ...

میفهممت😞

ما هم اولای ازدواجموم خیلی با نداری و قسط سختی کشیدیم اما شکرِ خدا گذشت برای شمام میگذره گلم

منتها من همسرم بی فکر نبود حاضر نبود یه هزار تومنی به غریبه بیخودی بده

همینجوری بود که از اون وضع در اومدیم

به شوهرت بگو اگه امروز 4 تومن بدی به اون فردا 4 تومن بدی به این یهو میبینی همون 15 تومن رو هم به باد دادی😐انقدر بی فکر نباش

بگو پس فردا اگه دوستت پولت رو پس نده میخوای چیکار کنی؟حتی اگه بری باهاش دعوا کنی که صدسال نمیکنی در نهایت بهت میگه میخواستی واسه 100 تومن طمع نکنی و 4 تومن ندی اسلحه که نذاشتم رو سرت

.Pain🔥you made me a believer