2777
2789
عنوان

پیاز درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 32 پست
برا تنبلی تخمدان و افزایش سایز فولیکول پیازو صب ناشتا نصف می‌کنی با آب میجوشونی آبشو میخوری

برا تنبلی فقط باید روزی نیم ساعت فقط نیم ساعت پیاده روی کنی محشره و خوب میشی ، آب پیاز هم نمیخواد

برا تنبلی فقط باید روزی نیم ساعت فقط نیم ساعت پیاده روی کنی محشره و خوب میشی ، آب پیاز هم نمیخواد

من شرایط پیاده روی ندارم طناب زدن خوبه روزی چن تا بزنم یا درازنشست؟

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منتظر امدنتم لیام قشنگم 👶🏻در حسرت بی بیچک مثبت😭خدایا شکرت ممنونم ک صدامو شنیدی خوش اومدی ب قلبم عزیزترینم 28 آذر 1404👶🏻خدایا به دست پرمهر تو میسپارمش 🫀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شرایط پیاده روی ندارم طناب زدن خوبه روزی چن تا بزنم یا درازنشست؟

نه فقط و فقط پزی نیم ساعت پیاده روی سچش ایطش رو ندارم دیگه یعنی چی ،تو‌خونه هم باشه قبوله ها فقط پیاده روی خیلی آروم و خیلی تند نه متوسط نیم ساعت 

واس بارداری میخای؟

ارع عزیزم 

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

فقط و فقط پیاده روی

پیاده رویم میکنم 

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

ارع عزیزم

ان شالا نتیجه بگیری منم اقدامیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منتظر امدنتم لیام قشنگم 👶🏻در حسرت بی بیچک مثبت😭خدایا شکرت ممنونم ک صدامو شنیدی خوش اومدی ب قلبم عزیزترینم 28 آذر 1404👶🏻خدایا به دست پرمهر تو میسپارمش 🫀

ان شالا نتیجه بگیری منم اقدامیم

انشالا  ممنونم چند ماهه؟

نیم ساعت خوبه ادامه بده بدون ترک ،

ممنونم عزیزم چشم چن وقت باید ادامش بدیم ؟؟

من که چند ماهه دیگه میترسم ترکش کنم دوباره بد بشه ، راضیم الان ، پاهام هم قوی شدن

انشالا ک درس میشه

انشالله شروع کن از همین امروز هدفت‌ و نییتت هم باشه درمان خودت تمامه تماااام

چشم انشالا ک سریع درمان میشه الان۷روز شروع کردم 

انشالا ممنونم چند ماهه؟

1سال

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2790
2778
2791
2779
2792