2777
2789
عنوان

غربت زندگی می کنم باید سوغاتی ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 29 پست
منم نظرم همینه، ولی مشکلم اینه چون ابجی م تو شرایط مشابه من میاره، حس کمبود می کنم.

همیشه نبر سالی یبار ببر مثلاقبل عید .ب خواهرت نگاه نکن حتما خواهرت شوهرش موافقه وخیلی پولداره اخه تورم بالاست نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا چی بچشم شوهرت نیاد ؟ بنظر من تیشرت و لباس و این چیزا سوغات نیس مثلا گز و نبات مخصوص و زرشک و خرم ...

اخه عزیزم بندرعباسم، خوراکی بگیرم که گرونتره یه چایی الان ۵۰۰ درمیاد.

همیشه نبر سالی یبار ببر مثلاقبل عید .ب خواهرت نگاه نکن حتما خواهرت شوهرش موافقه وخیلی پولداره اخه تو ...

اره شوهرش چیزی نمیگه ولی شرایط مالی مون یکسانه فقط تفاوت اینه من اولویت هام فرق داره، مثلا من خرید لباس و وسایل خودمون برام مهمتره ، عید مثلا من واسه خودم و دخترم لباس خوب خریدم ، خواهرم معمولی می خره ولی به جاش واسه همه سوغاتی میاره.

اره شوهرش چیزی نمیگه ولی شرایط مالی مون یکسانه فقط تفاوت اینه من اولویت هام فرق داره، مثلا من خرید ل ...

خواهرت مث منه ک کار درستی نمیکنه کاردرستا خودت میکنی ادامه بده .خیلیم پشیمونم .پس قبل اینکه چندسال دیگه بگی حیف اون پولا ک میتونستم واسه خودم خرج کنم ونکردم  ب روش خودت ادامه بده

اخه عزیزم بندرعباسم، خوراکی بگیرم که گرونتره یه چایی الان ۵۰۰ درمیاد.

سمت ما هم هست 

کالا خارجی من حتا یبارم نبردم 

فقط خوراکی یبار بردم همیشه میگم ما سوغات خاصی نداریم 

یبار بهانه کنی نبری یادشون میره 

خب میگی سال چن بار میری زیاد میشه

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
خواهرت مث منه ک کار درستی نمیکنه کاردرستا خودت میکنی ادامه بده .خیلیم پشیمونم .پس قبل اینکه چندسال د ...

اره من اولویتم خودم و دختر و همسرم هستیم، ولی وقتی می خوایم بریم بکم دودل میشم خرید کنم برا اونها با نه.