2777
2789
عنوان

مامانم گفته امسال قبول بشی🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2392 بازدید | 145 پست
من اگه یکی وعده ۲۰۷ بهم میداد از ذوق کتابا رو گاز میزدمممم🤣😭

فک میکنی 

من اصن انگیزه و امید ندارم میدوونی من مامان بابام اینقد خوبن همونقدرم میتونن بد شن مثلا الان نمیدونم چطور بگم امسال قبول نمیشم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

تو نهایی ها کرونا گرفتم از بس گریه کردم دیگه نا ندارم امیدم به نهایی ها بود یک ماهه مریضمکنکورم به ن ...

الکی تلقین نکن مریض بودن اونقدر هم تاثیر نداره من کل امتحانات پایانترم دانشگاهم مریص بودم کامل ولی معدلمم ۱۸ و خورده ای شد تازه درسای پزشکی خیلی سنگین تر از نهاییه

دنبال چی میگردی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه یکی وعده ۲۰۷ بهم میداد از ذوق کتابا رو گاز میزدمممم🤣😭

من بهم همین الان میگه بخون میگیرم برات اما نمیتونم چه فایده

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

مشاور داشتم اون برنامه میداد من اجرا میکردم خیلی خوندم طبیعتا سال آخر ۱۲ ساعت به بالا

من خیلی تو اتاق سرم توکتابه متاسفانه تمرکز ندارم برا درس 

مثلا 14 ساعت تو اتاقم 5 ساعت مفیده

برا کنکور از دهم خوندی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الکی تلقین نکن مریض بودن اونقدر هم تاثیر نداره من کل امتحانات پایانترم دانشگاهم مریص بودم کامل ولی م ...

آفرین به شما 

من اراده شمارو ندارم وگرنه تیزهوشان بودمو سه ساله پشت کنکورم 

هوشش رو دارم ارادشو نه

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

از کنکور و درس و نهایی همه چیز متنفرم کاش میشد از زندگی مرخصی گرفت

ایی واقعا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آفرین به شما من اراده شمارو ندارم وگرنه تیزهوشان بودمو سه ساله پشت کنکورم هوشش رو دارم ارادشو نه

حق منم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خیلی تو اتاق سرم توکتابه متاسفانه تمرکز ندارم برا درس مثلا 14 ساعت تو اتاقم 5 ساعت مفیدهبرا کنکور ...

خب باید مشکل تو حل کنی 

حتما یا استرس نداری یا واسه هدفت جدی نیستی 

از یازدهم

دنبال چی میگردی؟

اینور هیچ خبری نیست🚶🚶🚶🚶💔یادم میاد چقد برا قبولیش ذوق کردم زمین و زمانو فوش میدم

کی😂

الکی تلقین نکن مریض بودن اونقدر هم تاثیر نداره من کل امتحانات پایانترم دانشگاهم مریص بودم کامل ولی م ...

عزیرم درصد و نمره ها و تراز و رتبتون رو لطف میکنی بگی؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

خب باید مشکل تو حل کنی حتما یا استرس نداری یا واسه هدفت جدی نیستی از یازدهم

قرص ضد افسردگی میخورم فایده نکرد

خب باید مشکل تو حل کنی حتما یا استرس نداری یا واسه هدفت جدی نیستی از یازدهم

استرس دارم جدی نیستم مثلا فک میکنم هرچی بخونم قبول نمیشم 

شما دندان چرا نرفتی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بهم همین الان میگه بخون میگیرم برات اما نمیتونم چه فایده

درک میکنم من خودمم باید بخونم ولی اصلا حسو حالشو ندارم با اینکه میدونم اگر درس بخونم به یه چیزی میرسم ولی اصلا نمیتونمممم