2777
2789
عنوان

خانما نیاز به کمک فوری دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 20 پست
والا نمیدونم هدف خانوادم چیه ولی چیزی که خودم حس میکنم مثلا میخوان به من رو ندن که پر رو نشم... ( از ...

چند سالته؟ چند ساله ازدواج کردی؟

خونوادتو بیخیال شو. به قول خودت میخوان پرروت نکنند. ولی برام جالبه چرا نمیزارن برگردی؟ 

الان نشین غصه خونوادتو بخور که چرا مثلا مامانت چند سال قبل فلان کار رو کرد. یا باهات رفتارش درست نیست. تو فقط الان اگه واقعا قصد برگشتن سر زندگیتو داری بچسب به شوهرت. البته قبلش مشاوره برو. به خونوادتم نگو میخوای چیکار کنی. روزی که تصمیم گرفتی بری چمدونتو بردار برو. 

نیاریم نیست به کسی توضیح اضافه ای بدی. بگو زندگی خودمه و الان تو این مرحله از زندگیم تصمیم گرفتم یه فرصت دیگه به شوهرم بدم. بقیش به خودم ربط داره. 

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

اینکه شوهرش سرکار نمیره واقعا خیلی یده پس چجوری گذران امور میکنن ؟! مستاجر نیستن؟

چرا مستاجرن. رهن کامل. ولی خرجشونو نمیدونم چیکار میکنه. به دوستم گفته تو دو سال زندگی منو سوزوندی... دوستم گفت میخواد با سر کار نرفتن تلافی کنه

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته؟ چند ساله ازدواج کردی؟خونوادتو بیخیال شو. به قول خودت میخوان پرروت نکنند. ولی برام جالبه چ ...

۲۶ سالمه . ۲۰ سالگی عقد کردم دو سال عقد بودیم بعد عروسی گرفتیم متاسفانه مدت زیادی با هم زندگی نکردیم بقیش رفتیم تو فاز طلاق و جدایی که بیشترم سر چیزای بیخود بود که خودمم بچگی کردم و شوهرمم خامی کرد ولی خیلی زودتر از این حرفا پشیمون شده بودیم ولی نزاشتن برگردم و متاسفانه اتفاقات بدی بین خانوادم و شوهرم پیش اومد و کار به شکایت و شکایت کشی رسید الانم چون نمیخوان کم بیارن میگن برنگرد یه جورایی حس میکنن اگه برگردم جلوی شوهرم کم میارن

چرا مستاجرن. رهن کامل. ولی خرجشونو نمیدونم چیکار میکنه. به دوستم گفته تو دو سال زندگی منو سوزوندی... ...

ای بابا اینجوریم که خیلی بده . حالا به قول خودش دو سال سوخته بقیشم اینجوری باید بسوزونه ؟؟

امیدوارم شوهرش زودتر عاقل بشه و بره سرکار 

۲۶ سالمه . ۲۰ سالگی عقد کردم دو سال عقد بودیم بعد عروسی گرفتیم متاسفانه مدت زیادی با هم زندگی نکردیم ...

خب تو خونه پدرتم شرایطت زیاد خوب نیست. بشون بگو از شما هیچی کم نمیشه که یکم حمایتم کنید‌. نترسید لوس نمیشم. الانم که حمایت نمیکنید حداقل به حال خودم بزاریدم. 

یه مشاور خیلی خوب و تجربه دار پیدا کن. برو پیشه. اگه تایید کرد به خونوادت بگو میخوام یبار دیگه به طرفم فرصت بدم. 

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

ای بابا اینجوریم که خیلی بده . حالا به قول خودش دو سال سوخته بقیشم اینجوری باید بسوزونه ؟؟امیدوارم ش ...

والا. حالا انگار این دو سال قرار بوده شاخ غولو بشکنه

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

2790
2778
2791
2779
2792