2777
2789
عنوان

زبان یازدهماااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 74 پست
من از زبان مدرسه حالم بهم میخوره دلم میخواد برم موسسه یاد بگیرم ولی اینجوری نهههه بدم میادددد

من واقعا همیشه زبانم خوب بود امسال نمی‌دونم چی سرم بیاد واقعا خیلی‌ خیلی‌ زیادددد ناراحتم امیدوارم خوب داده باشمش ولی خب بازم میگم نه شاید بد شده نمره هام حالا خوب شده اینو گفتی بهم من یه تجربه ای دارم تا بهت بگم عزیزم موسسه قبلا دو جای متفاوت من برای زبان انگلیسی رفتم و خیلی‌ هزینه کردم چند سال پیش تعداد جلسه هاشم کم بود ۲۰ همش نمیشد کتاب family 1 بود فکرکنم 😂 وایییی خدایا هیچ وقت یادم نمیره پسر و دختر قاطی بودیم ولی خب جو جوری بود که همه حرف رو نمیزدن همه مثبت عالی عاقل و تنبل 🤣 خیلی خوش گذشت هیچی هم یاد نگرفتم آخرش به اندازه ای مسخره بازی در میاوردن که من مونده بودم اینا از کجا اومده خیلی‌ خوش میگذره حتما برو انشالله که موفق باشی گلی 🌈❤️♥️🎀🫀

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر یازدهمی مستمر بالا داری پاسی چون ملاک مستمر هست تو یازدهم پس چرا فک کردی همه پارسال با اون امتحا ...

امیدوارم که مستمر بهم بالا داده باشه معلم مون 🥺🤲🏻

این خیلی بد اخلاق بود آرزو میکنم رحم کرده باشه 😅

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

وای خیلی ناراحتم🤦‍♀️ نمیدونم سرجلسه از استرس حالم بد بود همش فقط میخام پاس بشم خودت چطور؟

منم خوب ندادم نسبت به بقیه‌ی امتحانا

من دیروز داشتم از درد پریود از وسط نصف می شدم 

پنجشنبه هم همينطور 

ساعت ۱۱ دیشب شروع کردم تازه

توقع بهتری نداشتم

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

#تا ‍ قیامت ازت متنفرم امتحان زبان  واقعا سخت بود معلم مون هم بد اخلاق و شل  نمی‌دونم قب ...

#حق‍ 

😂🤣

خدایی خیلی سخت بود این طراحا هم وجدان ندارن بخدا ناامید شدیم از درسخوندن هرچی میخونیم همش 😐

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

زبانو همیشه سخت میگیرن امسال سعی کنید زبانتونو تقویت کنید از الان برا سال دیگه

اره  ولی نمیشه 

اصن نمیدونم زبان ب چ کار من میاد😐

حقیقتا اگر از من باشه دلو میخواد آتیش بزنم کتاب زبان رو یا پاره پارش کنم ولی متاسفانه باید صبر کنم ب ...

بازگشت همه در تابستان ب سوی مدرسه اس😂💔😶

خیلی خیلی سخت بود میخواستم سرجلسه گریه کنمم

منم اشکم در اومده بود بخدا انقد فشار روحی روم بود با این وضع 

سوالاشون

اگر یازدهمی مستمر بالا داری پاسی چون ملاک مستمر هست تو یازدهم پس چرا فک کردی همه پارسال با اون امتحا ...

پ منم پاس میشم خداروشکر 

ی سوال یعنی حتی اگ زیر ۷ باشه؟

این همه میگیم سخت بود یعد...😶

من پشت کنکوری هستم عزیزم میخاستم ببینم اگه مجبور شدم سال دیگه ترمیم کنم سطح یازدهم چطور بوده 

و خودم زبانم خوبه با 4 5 ساعت 20 رو جمع میکنم برا همین خواستم اونایی که در سطحمن جواب بدن 

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

.. و من که تنها درسی که توش خوبم زبانه😅😂

خوشبحالت 

م رفیقم ۲۰ ترم زبان رفته بود سرکلاس بجا معلما تدریس میکرد بعد سر  این امتحان  نزدیک بودغش کنه😂