2777
2789

منم تقریبا خراب کردم

چند میشی به نظرت؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم تقریبا خراب کردمچند میشی به نظرت؟؟

وای خیلی ناراحتم🤦‍♀️ 

نمیدونم سرجلسه از استرس حالم بد بود همش فقط میخام پاس بشم

خودت چطور؟

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

#تا‍ قیامت ازت متنفرم امتحان زبان 

واقعا سخت بود معلم مون هم بد اخلاق و شل 

نمی‌دونم قبول شم یا نه خدا کمکم کن 🥲

دلم می‌خواد بمیرم سر امتحان صندلیم می‌گفت جررررر 🤣😐 آبروم رفت این هیچ گرم هم بود عصبی هم بودم یکم دور بلند شدم در حال مرگ هستم 😂

فقط 41 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .چه داند قدرما! آنکه نباشد در حد ما.

حقیقتا اگر از من باشه دلو میخواد آتیش بزنم کتاب زبان رو یا پاره پارش کنم ولی متاسفانه باید صبر کنم ببینم کی نتیجه‌ امتحانم میاد و باهاش چیکار کنم 😂😐🖤

فقط 41 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .چه داند قدرما! آنکه نباشد در حد ما.

یکی که سطح زبانش خوبه بگه سخت بود؟ 

با این کد دعوت milli-jtfbf وارد میلی بشین 10 میلی گرم طلا هدیه میده .فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

حقیقتا اگر از من باشه دلو میخواد آتیش بزنم کتاب زبان رو یا پاره پارش کنم ولی متاسفانه باید صبر کنم ب ...

اگر یازدهمی مستمر بالا داری پاسی 

چون ملاک مستمر هست تو یازدهم پس چرا فک کردی همه پارسال با اون امتحانا قبول شدن 

چون مستمر ۲۰ داشتن