2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم فیلم از یه زن دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 51 پست
مرتیکه هرز به درد نخور...حالا کاره اون خانمم اشتباه بوده ولی نباید شوهرتون فیلم میگرفتمعلومه خیلی بی ...

یعنی با اون فیلم میخواسته چیکار کنه؟ 

دارم دیوونه‌میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی با اون فیلم میخواسته چیکار کنه؟ دارم دیوونه‌میشم

حتما میخواسه بافیلم حال کنه یا باسابقه ایی که شوهرت داره میخواسه باج بگیره ازش سو استفاده کنه...البته این شوهر نیست شوعنه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

بیار بگو این چیه کی این فیلم و گرفته ؟بگو حتما زنه همسایه برات فرستاده میرم آبروشو میبرم اونجوری میت ...

نه مشخصه خودش گرفته برای این که زنه نفهمه هی گوشیو‌میاره پایین 

حالم بد میشه بهش فکر میکنم

اون خانم داشته راه پله تمیز میکرده از کجا میدونسته اون موقع شوهر این خانم میاد؟ این همه تیپ ناجور تو ...

کاری به اون خانم ندارم 

دام میخواد بفهمم برای چی این کارم کرده اخه فیلم اون خانم به چه دردش میخوره

اون خانم داشته راه پله تمیز میکرده از کجا میدونسته اون موقع شوهر این خانم میاد؟ این همه تیپ ناجور تو ...

خب بالاخره ساختمون شراکت آدم باید هر لحظه منتظره وروده یکی باشه اون خانمم باید احتیاط میکرده...ماهم توی یه ساختمان ۳طبقه هستیم بااینکه طبقه پایین هستم و همه عبور ومرورها رو میبینم ولی همیشه موقع نظافت یا رفتن تو حیاط و راه پله چادر سرم میکنم

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

استارتر تاپیکای قبلیت رو هم خوندم برای زندگیت یه تصمیمی بگیر باید قبول کنی شوهرت یه خیانت کار تمام عیار چرا خودتو اذیت میکنی فیلم برای چی گرفته ؟بنظر خودت برای چی گرفته؟بشین منطقی فکر کن تصمیم بگیر 

نه مشخصه خودش گرفته برای این که زنه نفهمه هی گوشیو‌میاره پایین حالم بد میشه بهش فکر میکنم

بیچاره اون زنه

خب بالاخره ساختمون شراکت آدم باید هر لحظه منتظره وروده یکی باشه اون خانمم باید احتیاط میکرده...ماهم ...

تو خیابون بدتره سینه ها و موها و پا ها رو میندازن بیرون 

باب شده این پوشش 

2790
2778
2791
2779
2792