2777
2789
عنوان

چقد بازیگرا پوستاشون خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 55 پست
چند روز پیش تو اینستا یکی از بازیگر ها رو دیدم بدون ارایش رفته بود عمل غبغب کنه چندش بود چقدر پیر بو ...

اره تفیسه

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم محصولات پوستی که اونا استفاده میکنن اندازه حقوق یک ماه ماست ، الکی که طرف واسه یه فیلم ۳،۴ میلیارد پول نمیگیره ،  به ژنتیک هم بستگی داره ، برای این شغل از نظر چهره و اندام و صدا باید با دیگران فرق داشته باشن

والاچیزی که من دیدم خارج ازجوکراصلاخوب نیستن چندساعت گریم میکنن عزیزم آدمهای معمولی هم اطرافمون هستن پوست خیلی خوب وعالی دارن

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک

اره ولی جوشا رو نشون میده شاید لک نه

خب دیگه تو این سن کسی جوش نمیرنه دیگه. منم تو بلوغ و تا حدود بیست سالگی خیلی جوش میزدم الان نمیزنم.

اما لک و پستی و بلندی پوست رو با گریم درست میکنن.

واقعا چطور به اونا میگید پوستاشون خوبه کاملا خط لبخند چربی زیادی داره پوستشون

اون که طبیعیه از لحاظ جوش صافی میگم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
خب دیگه تو این سن کسی جوش نمیرنه دیگه. منم تو بلوغ و تا حدود بیست سالگی خیلی جوش میزدم الان نمیزنم.ا ...

من الان ۳۳ هستم جوش میزنم🥲🥲🥴

والاچیزی که من دیدم خارج ازجوکراصلاخوب نیستن چندساعت گریم میکنن عزیزم آدمهای معمولی هم اطرافمون هستن ...

اره صدرصد تو خیابون هم من قشنگتر دیدم 

عزیزم محصولات پوستی که اونا استفاده میکنن اندازه حقوق یک ماه ماست ، الکی که طرف واسه یه فیلم ۳،۴ میل ...

اره باید فرق داشته باشن

به نظر من که افتضاحن

با این همه گریم اینن

منافذشون بازه

انگار بتونه کشیدن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
وای دیدیش چه شکلی بود من اصلا باورم نشد پوستشو دیدی بنده خدا!من همیشه به عنوان یه بازیگر خوش چهره و ...

خیلی لک داشت و چروک

به نظر من که افتضاحنبا این همه گریم ایننمنافذشون بازهانگار بتونه کشیدن

اره درسته

2790
2778
2791
2779
2792