2777
2789
عنوان

به نیت ظهور سهم شما 1 صلوات 💚

42 بازدید | 5 پست

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ 

#سلام_امام_زمانم‍ ♥️

خوش بحال قلب‌هایی، که هر صبح؛
رو به یاد تـــو، باز می‌شوند...
طراوت همه عالم...در گروی
تکرار یاد تـــوست حضرت صاحب دلم!
سلام‌تنہادليݪ‌طࢪاوت‌زمین

🌤اللّٰھـُــم عجِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْ🌤

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

عزیزم میتونی یه استخاره به نیت من بگیری ؟یه درخواست خواهرانه از طرف من 

من الان پِری هستم و از طرفی واقعا در شرایط  اضطراریم موندم چه کنم شما که مذهبی هم هستی لطفا یه استخاره به نیت من بگیر 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم میتونی یه استخاره به نیت من بگیری ؟یه درخواست خواهرانه از طرف من من الان پِری هستم و از طرفی و ...

سلام 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

عزیزم میتونی یه استخاره به نیت من بگیری ؟یه درخواست خواهرانه از طرف من من الان پِری هستم و از طرفی و ...

میدونی استخاره شرایط خاص داره.و من اون شرایط ندارم. 

من فقط استخاره آنلاین برات گرفتم ان شاء الله هرچی خیرت هست برات پیش بیاد 

سلام

ای وای ولی انجام دادم 

امیدوارم خیر بشه 

تو دعا کن برام 

مرسی عزیزم 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
2790
2778
2791
2779
2792