2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خيلي بددددده من به جات دلم سوخت ارزوم دارم عين بعضيا تا سر ميزارن رو بالشت بيهوش ميشن منم همينطور بو ...

اره واقعا 

ما پیر بشیم چی میشیم😳

من از بچه گی اینجور بودم همیشه اخرین نفر می خوابیدم .

عزیزم خودمون چرخه خوابمونو خراب کردیم همین گوشی دست گرفتن و سرگرم شدن تو تخت خواب خواب رو بهم میریزه

منه بینوا خواب بودم که😥😥از کابوس پریدم   همش صدای امبولانس میپیچید تو سرم انگار از خواب پریدم

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥
شايد واسه اينه كه تو اوايل بدنيا اومدنش موقع خوابيدن خيلي همه جارو اروم ميكردي

نه باباتلویزیون تاصبح روشن بودشبهاشوهرم دیرمیخوابه بچه اولیم اصلان هیچی اذیتم نکردخیلی آروم خوب بوداین حدتانمیتونم تاتوحیاط برم پشت سرمه خیلی اذیت میکنه 

بزرگ شدن زن گرفتن دیگه میشیم مادرشوهر بوگندو

منکه همیشه میگم عروس داربشم هیچی براش کم نمیزارم چون دوست ندارم بچه هام اذیت بشن کلن میخوام باهاشون رفیق باشم به چشم مادرشوهرنگاه نکن

نه باباتلویزیون تاصبح روشن بودشبهاشوهرم دیرمیخوابه بچه اولیم اصلان هیچی اذیتم نکردخیلی آروم خوب بودا ...

دخترمن هم خیلی بد خواب بود خودمم که بدخواب

خیلی اذیت شدم 

ان شاالله بزرگتر میشه اوضاع بهتر میشه این روزای سخت هم میگذرن