2777
2789
منم مشکل خواب دارم حالا قرص خوابم خوردمو خوابم نبرده. ای خدا آبرو برام نمونده از بس روزا خوابم و این ...

اوه بابا بيخيال الان همه ميدونن هركي با من ميخواد صحبت كنه ساعت ٣ به بعد وگرنه قبل اون اصلا صداي زنگو نميشنوم خداروشكر خوابم سنگينه 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هروقت بحث خواب و سفر كردن با اتوبوس ميشه ياد يه بار مي افتم كه تو اتوبوس يه دختره دانشجو كنارم بود كل راهووووو خوابيد يعني همش مي پريدم از خواب ميديدم مرده انگار بعد موقع خداحافظي گفت برم برم خونه كه دارم از بيخوابي كه نشد بخوابم مي ميرم!!!!!!!

يعني ميخواستم خفه اش كنم فقط😂

چقدر سخته خدايي خواب شب نعمته يه سوال چهرتون پوستتون خراب نشده؟

نه برعکس،،،هیچ کس فکر نمیکنه من 31سالمه،،،دخترم همرام باشه جایی اصلا باور نمیکنن بچم اینقدر بزرگ باشه،،،،،فقط دوتار موهام سفید شده همین

خداروشكر بازم چه مغز خوبي منم از كار خونه خيلي خستم ولي عجيبه بيخواب شدم

منکه واقعاخسته میشم کارخونه بچه داری یکی دیگه دارم میره مدرسه بازبایدبااون سرکله بزنم برای درساش واقعاخسته میشم 

نه برعکس،،،هیچ کس فکر نمیکنه من 31سالمه،،،دخترم همرام باشه جایی اصلا باور نمیکنن بچم اینقدر بزرگ باش ...

چه خوب عاليه

ولي برعكس من زود رو چهرم تاثير ميزاره قشنگ بهم ميگن نخوابيدي

من قبل از یک از شدت خستگی بیهوش شدم  

۳و نیم بیدار شدم الانم کلی خسته م ولی خوابم نمیبره 

صبح باید برگردیم شهرمون واسه ناهار هم جایی دعوتیم و میزبان کلی برنامه ریخته واسه گشت و گذار 

احتمالا من فردا این ریختیم😴😩

منکه واقعاخسته میشم کارخونه بچه داری یکی دیگه دارم میره مدرسه بازبایدبااون سرکله بزنم برای درساش واق ...

بازم خداروشكر تا باشه از اين كارا و گرفتاريا

خيلي بده كافيه خانواده شوهرم بفهمن كه ديگه بدتر خونواده شوهرت ميدونن؟

بو برده مادرشوهرم انگار خخخ هر دفعه زنگ میزنه میشنوم صدای زنگو ولی میگم الان صدام گرفتس ضایس بعد میخوابم با استرس.  بیدار شدم چای میخورم یکم گلوم نرم شه یه بهونه ای واسش میارم ولی فک کنم فهمیده