2777
2789
عنوان

میشه بگین بچه سقط شده یا ن عکس میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1356 بازدید | 63 پست
دوست چطوری متوجه شده ک دختره عکس بزار

این کاربر کلا خودش و اطرافیانش عجیبن

دوستش فهمید بچه یه ماهه دختر بود

دکترشم فهمید بچه ۱ماهه ناقصه

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه یه وقت دیگه تصمیم گرفتی بچه ات رو بکشی الکی نگو دکتر گفته ناقصهبچه چند هفته هنوز مشخص نیست چشه ا ...

الان دیگه انجام داده تموم شده اینا چه فایده ای داره شاید شرایط نداشته

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دیگه انجام داده تموم شده اینا چه فایده ای داره شاید شرایط نداشته

که بدونه برای بعدی ها این کار خطرناک رو نکنه بدونه ج‌ونش در خطره و در ضمن از احساسات بقیه سواستفاده نکنه تو تاپیک قبلی گفت دکتر گفته ناقصه خیلیا خودشون منتظر بچه ان فک میکنن این خانم راست میگه و‌کلی ناراحتش میشن درصورتیکه تاپیک قبلترش گفته خودم سقط کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
که بدونه برای بعدی ها این کار خطرناک رو نکنه بدونه ج‌ونش در خطره و در ضمن از احساسات بقیه سواستفاده ...

ول کنین بابا این جا جایی نیست که زیاد جدی بگیرین فقط در حد تفریح ۹۹  درصد حرفا آبکی 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
این کاربر کلا خودش و اطرافیانش عجیبندوستش فهمید بچه یه ماهه دختر بوددکترشم فهمید بچه ۱ماهه ناقصه

دوستم اینحا بود ک سقط کردم گفت منم قبلا سقط کردم میفهمم بعدم کسی از شما نظر نخاست سرت ب کار خودت باشه

ول کنین بابا این جا جایی نیست که زیاد جدی بگیرین فقط در حد تفریح ۹۹ درصد حرفا آبکی

همکار بیچاره منم براساس همین چیزا که همه دارن سقط میکنن بذار منم سقط کنم سقط کرد و جونش رو از دست داد و یه بچه یکساله بی مادر شد این وسط

پس باید مراقب حرفامون باشیم نی نی سایت رفرنس خیلیاست ۱درصدم راست باشه وظیفونه به طرف بفهمونیم این کارا چقد برای جون مادر خطرناکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همکار بیچاره منم براساس همین چیزا که همه دارن سقط میکنن بذار منم سقط کنم سقط کرد و جونش رو از دست دا ...

واقعا. چرا فوت کردن ؟؟

من تا حالا نشنیدم این قرصا ب کسی اسیب رسونده باشه

زمان بره و سخت بعد چند روز برو سونو بده بقایا نمونده باشه ما من یکدفعه تیکه بزرگ اومد و دردام تموم شدولی تا قایدگی بعدی طول کشید تا کامل دفع شد منم فکر کردم تموم شده یه رپز جارو برقی کشیم دردم شدید شد دوباره یه تیکه بزرگ اومد 

دوستم اینحا بود ک سقط کردم گفت منم قبلا سقط کردم میفهمم بعدم کسی از شما نظر نخاست سرت ب کار خودت باش ...

تو جای عمومی تاپیک زدی  پس هرکسی میتونی نظر بده!!!

اره دوستت سونوگرافی داره!متخصص های زنانم همچین ادعایی ندارن

شکل دستگاه تناسلی جنین تازه توی سه ماهگی به بعد کامل میشه!!!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا. چرا فوت کردن ؟؟من تا حالا نشنیدم این قرصا ب کسی اسیب رسونده باشه

عزیزم سقط چرا میگن بااااید تو‌محیط بیمارستان باشه؟ ممکن پارگی رحم بده

خونریزی های شدید

ایست قلبی و...همکار من متاسفانه پارگی رحم داد

و تا۴۲روز بعد سقط هرکدوم از اینا ممکن برا مادر اتفاق بیفته برا همینم ما مرگ مادر باردار رو تا ۴۲روز بعد سقط یا زایمان میدونیم چون عوارض سقط و زایمان تا۴۲روز بعد ممکن خودش رو نشون بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هم یک بار جنینی سقط شد. همین طور درد بسیار شدیدی بود. مثل درد زایمان. و بعد که کمی خونریزی داشتم درد قطع شد. شما حتما یه دور معاینه برو بعدا. ولی الان حتما دفع شده. در روزهای آینده مواظب خودت باش. بدنت ضعیف هست و تغییرات هورمونی شدید داشتی. 

اپن بی صفت هایی که چنین لحظات یک زن رو برای قضاوت و سرزنش انتخاب می کنند هیچی از درست و غلط نمی دونند. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685