2777
2789
عنوان

کسی میتونه از کد ملیم شمارمو پیدا کنه🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 47 پست
منی که دانشگاه میخواستم برم استاد تو گروه ازم خواست کد ملی بدم و دادم🙂😂 بعد ۴۰ دیقه تاازه فهمیدم چ ...

تو دانشگاه زیاد پیش میاد این مورد

مگر یه ادم بیماری باشه

من همکلاسیم ادم خوبی بود ولی بعد ۲سال نگرانم نکنه کد ملیمو داشته باشه نکنه چت رو پاک نکرده باشه😐😂

💍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه از مزاحم میترسم نمیدونم چرا یه حس وحشت دارم

مزاحم که قاچاقچی اعضای بدن انسان نیست

اگه کسی هم خیلی گیر بده که آدم می‌ره شکایت می‌کنه ولی فکر نکنم در اون حد کسی بیکار باشه که آدم رو اسکل کنه 

جدی؟شماره موبایل چی ؟ تورو خدا اینو بگو

وقتی میگم همه امارت یعنی ادرس تلفن ثابت موبایل کد پستی

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

آره اگه کد ملیتو بدونه و صاحب دفتر خدمات یا پرسنل اونجا باشه ( همون جایی که سیم کارت میفروشن‌ )

نه همکلاسبم بود همدانشگاهی

۲سال گذشتع میگم نکنه هنوز نگه داشته بره از کد ملیم پیدام کنه

💍♥️

مزاحم که قاچاقچی اعضای بدن انسان نیستاگه کسی هم خیلی گیر بده که آدم می‌ره شکایت می‌کنه ولی فکر نکنم ...

اره خودمم اینو میگم کسی بیکار نیست ولی خب وسواس فکریه دیگه

💍♥️

چطوری میشه شماررو از کد ملی دراود؟؟

دیگه بماند اگه مشتاقی کد ملی بفرس

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

پارتی داری ؟

دیگه سوال متفرقه نپرسین 

آره اگه کد ملیتو بدونه و صاحب دفتر خدمات یا پرسنل اونجا باشه ( همون جایی که سیم کارت میفروشن‌ )

چون خود من هر سیم کارتی بخرم هر سیم کارتی مزاحم میشن چون پارتنر سابقم کد ملیمو داره و مالک دفتر خدمات هست 

چون خود من هر سیم کارتی بخرم هر سیم کارتی مزاحم میشن چون پارتنر سابقم کد ملیمو داره و مالک دفتر خدما ...

یچیزی یادم افتاد یبار دوستم با گوشی من مزاحم دوس پسرش شد

بعد اصلا خطم به اسم خودمم نبود به اسم مامانم بود فکر کنم

شبش یهو پسره تو تلگرام پیام داد بهم با اسم و فامیلیم😐😐

درصورتی اصلااا به اسم من نبود وای فهمیدم پسره دفتر پیشخوان داره

💍♥️