پسرداییم کارمند تامین اجتماعی ، پسرعموم کارمند بانک ، پسر داییم کارمند اداره برق ، پسر عموم کارمند اداره دارائی، کاش منم مثل اونا کارمند بودم 🥲 وضع مالیشون از صد تا شغل آزاد بهتره . کار راحت و حقوق و مزایا فراوون
وای منم عاشق شغل ازادم ولی یه چیزایی از کارمندی میگن ادم شک میکنن به خودش
چه چیزایی؟؟
آره منم همین جور...خوبیش به نظرم اینه صاحب اختیار کار خود آدمه...یه روز دلم بخواد میرم و یه روز حالم بد باشه نمیرم...برنامه هام رو خودم تنظیم می کنم...یه روتین ثابت نداره و روزا تکراری نیست و...
وااای جدی میگی😶 مگه میشه لامصب خب شاید غیر کارمندی یه شغل دیگه هم دارن حتما
هیچ شغل دومی ندارن . حقوقشون عالیه ، آنقدر خوراکی و بن خرید بهشون میدن ک حد نداره ، تو تمام شهر های ایران بهترین هتل هارو دارن از طرف اداره میرن مسافرت با یه مبلغ بی نهایت کم . فکر کنم فقط ۱۰ درصد پول هتل رو خودشون میدن . کای وام و اضافه کاری و واریزی های بی مناسبت و عیدی و و و
نه کارمندی واقعا مزخرفه ترید عالیه هم هرجای دنیا باشی میتونی پول در بیاری هم تو خونه فقط باید اموزش درست ببینی من خودم اشتباه زیاد داشتم اما بلاخره به درامد رسیدم اونم با اموزش درست و خب اشتباهم اینجا بود که پول دوره دادم درحالی که اموزش درست رایگان داخل یوتیوب بود چنل IR_TRADE منو به درامد رسوند ویدیو هاش استراتژی های واقعا گاربردی و عالیه