2777
2789
ای بابا میفهمم چی میگی من خودم خواهر برادرام خیلی ببخشیدا بی درک و عوضی هستن ... چه میشه کرد باز خوب ...

حالا من الان با شوهرم مشکل دارم بخاطر بچهام هیچی نمیتونم بگم و اون راحت برمیگرده میگه تو هیچ جا نمیری چون می‌دونه نمیتونم،شوهرمم هیچ احساسی نداره💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم اصلا کل دنیا بی خود شده چقدر دلم یه خانواده گرم و صمیمی میخواد یه پدر و مادر خوشحال 🥺

زندگی منم یهو افتاد تو نا امیدی و افسردگی وگرنه تا سه چهار سال پیش معنی مشکل نمیدونستم چیه 💔💔💔دل منم خیلی پره آبجی 

خدای عزیزم ممنونم بابت همه چیزهایی که بهم دادی 🦋🦋🦋❤️❤️✨✨✨🌄

حالا من الان با شوهرم مشکل دارم بخاطر بچهام هیچی نمیتونم بگم و اون راحت برمیگرده میگه تو هیچ جا نمیر ...

خیلی سخت شد که... پدر و مادر رو نمیشه کنار گذاشت بخصوص امثال پدر و مادرهای ما... امیدوارم خدا مشکلتو حل کنه و همسرت بتونه شرایطت درک کنه 

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
زندگی منم یهو افتاد تو نا امیدی و افسردگی وگرنه تا سه چهار سال پیش معنی مشکل نمیدونستم چیه 💔💔💔دل ...

من خواهرم رو از دست دادم بعد اون خیلی دنیا برام بی ارزشه نمی‌دونم چرا خواهر و برادرانم یک لحظه فکر نمیکنن که دنیا بی ارزشه 

من خواهرم رو از دست دادم بعد اون خیلی دنیا برام بی ارزشه نمی‌دونم چرا خواهر و برادرانم یک لحظه فکر ن ...

وقتی به خودشون میان که دیگه شاید خیلی دیر شده باشه 

کاش آدما سنگدل نبودن 

خدای عزیزم ممنونم بابت همه چیزهایی که بهم دادی 🦋🦋🦋❤️❤️✨✨✨🌄

خیلی سخت شد که... پدر و مادر رو نمیشه کنار گذاشت بخصوص امثال پدر و مادرهای ما... امیدوارم خدا مشکلتو ...

نه همسرم با من اوکی کاری به من و شرایطم نداره ،پدر و مادرم خدا رو شکر سرحالن ولی خودش انگار دوباره گیر مواد افتاده هر چی باهاش صحبت میکنم بی فایده هست منم دیگه خسته شدم قبلاً از رفتنم میترسید الان نه