2777
2789
عنوان

من و همسرم پوستمون روشنه دخترم پوستش تیره شده🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 43 پست

از الان نگران اعتماد ب نفسش شدم:/

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما عین مامان منی 

بخاطر چیزی که دست من نبوده و روز اول دیده کل خاندان شوهرش اینطوری هستند دست به تحقیر بچه ات میزنی !

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

فقط بگو خدا رو شکر ک بچه ام سالمه

بعد شما نمیدونی با هر کی ازدواج کنی بالاخره بچه ات یا ب خانواده خودت میره یا شوهرت

دخترت بزرگتر بشه پوستش روشن‌تری میشه

بگو خدا عاقبتش بخیر باشه

بختش بلند باشه

این حرفا چیه

هی خواهر شوهر اله مادر شوهر بله

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

خب کسایی که ناراحت شدن من خودمم گندمیم ولی رنگ پوست هم چیزیه که ایشون چون خودشون سفید پوستن دوست دارن به خودشون بره و سفید پوست باشه و هیچ توهینی به سبزه ها نیست

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

خب کسایی که ناراحت شدن من خودمم گندمیم ولی رنگ پوست هم چیزیه که ایشون چون خودشون سفید پوستن دوست دار ...

به دوست داشتن اون مادر نیس

به اینه ک قرار اعتماد بنفس اون بپه خدشه دار بشع

واقعا ک

فهوای کلامو نمیفهمید اخه😐

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
سبزه بودن که ایراد نیست یک ویژگیه صرفااما جدا از این پوست بچه ۱ ماهه مشخص نیست چطور قراره باشهفقط اگ ...

اتفاقا پوست من روشنه پسرم سبزه میمیرم براش.آخه این چه مدلشه تو ایران

اسم امروزی ب روز حتما اروپایی

پوست سفید و روشن اروپایی

تیپ اروپایی

یه ملت خودتحقیریم

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

اتفاقا پوست من روشنه پسرم سبزه میمیرم براش.آخه این چه مدلشه تو ایراناسم امروزی ب روز حتما اروپاییپوس ...

واقعا

اصلا مادر بچه رو همه جوره دوست نداشته باشه

کی قراره دوست داشته باشه 

من و شوهرم گندمی هستیم

پسرم سبزه ی تنده

خب هس ک هس مگه جیه

تاره الان تابستونه تو افتاب ک بره سبزه ترم میشع

خب بشع.

چیه مگه اخه😐انقد همینارو گفتن ک ماها از رنگ گندمی و سبزه فراری شدیم 

کاش تو ایران بدنیا نمیومدیم😕😕

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
به دوست داشتن اون مادر نیسبه اینه ک قرار اعتماد بنفس اون بپه خدشه دار بشعواقعا کفهوای کلامو نمیفهمید ...

خب بازم ایشون شاید دوست داشته باشه بچه اش سفید پوست باشه دیگه علاقه اشه دیگه ولی حالا که اونی نشده که علاقه داشته که قرار نیست از بچه اش بدش بیاد 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜