2777
2789
شما تبریزی ها چقدر خود شیفته هسنید ازهمه میشنوم اینو البته خودم از نزدیک زیارت نکردم ولی هرجا میرم ا ...

الان همه اومدن اسم یه شهری رو گفتن عیب نداشت ولی ایشون گفته تبریز خود شیفته شد؟ همین که هیچی نشده حمله ور میشید نشون میده که حق با ایشون هست و شما حرفتون پشیزی ارزش نداره البته اینایی که بد تبریز رو میگن ۹۹ درصد پاشونو تبریز هم نذاشتن مسئله قوم ستیزی هست نه فقط مسئله تبریز اگه اون شهر مردمش زبانش چیز دیگه بود قطعا این حرفا رو نمیزدید نژادپرست  نباشیم

اینم بگم که گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف 

تو تبریز پاتم نذاشتی وگرنه رویای شب هاته که یه روز شهری مثل تبریز زندگی کنی حالا نمیدونم کجایی هستی ولی اگه یکی بیاد به شهر خودت بگه اینا رو خوشت میاد؟ قطعا اسمی از شهرت نیست که نشستی پشت سر شهر مردم تا اسمشو ممیشنوی واکنش نشون میدی اگه شهر درست حسابی داشتی میومدی از شهر خودت تعریف میکردی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کی تعلق خاطر به شهر خودش داشته باشه خودشیفتست؟؟! منم ترجیحم تبریزه حاضر نیستم یه دیقه تو شهر دیگه ...

از دید ایشون هر تبریزی بگه من تبریزی ام خود شیفته هست اصلا نام شهر تبریز را باید از نقشه حذف کنن ایشون آروم و قرار بگیره والا ۶۴ صفحه تاپیک داره هر تاپیکش از اون یکی گریه آور تر بعد آدم دلش میسوزه چیزی بگه نگه ... بعد میان راحت توهین میکنن در میرن ! خب یعنی چی مثلا من درک نمیکنم ولی کاش بجای تخریب اسم شهر بقیه میومد یکم از شهر خودش تعریف میکرد کسی مگه دردش میومد

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

تو ایران رشت فقط رشت عشقه 

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠