2777
2789
عنوان

خواهشا هرکی هرچی نوشت زود باور نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 2237 بازدید | 165 پست
سلاماگه یه اقا توی سایت بهتون بگه منو ریپلای نکن من متاهلمبعد بگه ایا همسرت باهات نوازش و معاشقه دار ...

از وسط قصه تعریف نکن.

قبلش رفتار توهین بارت که نمیدونم از کجا دوران زندگیت این عقده برات بوجود اومده من رو واردار به عکس العمل کرد. 

هسته ای، موشکی، خلیج تا ابد فارس، رهبران شجاع: سید علی خامنه ای، بدرالدین الحوثی، سیدحسن نصرالله، یحیی ابراهیم سنوار

درست میگی، خیلیا فقط به حرفای دیگران گوش میدن بدون تحقیق. قبل از هر چیزی باید خودتونو بذاری جای هر ط ...

حداقل ماجرارو بدون چیه بعد بده chatgpt واست تایپ کنه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این تاپیکارو خودش جواب نمیده کهمتنو میزنه تو چت جی پی تی جوابشو کپی میکنه خودشم روانشناس جا زدهبخاطر ...

اینم یه معلوم الحال دیگه که فقط تهمت میزنه. میتونی واس حرفت دلیل بیاری یادفقط یه چی ول میکنی؟

از کجا گفتی اینارو؟ زود باش دلیل بیار وگرنه ترک کن

هسته ای، موشکی، خلیج تا ابد فارس، رهبران شجاع: سید علی خامنه ای، بدرالدین الحوثی، سیدحسن نصرالله، یحیی ابراهیم سنوار

از وسط قصه تعریف نکن.قبلش رفتار توهین بارت که نمیدونم از کجا دوران زندگیت این عقده برات بوجود اومده ...

کدوم رفتار من باعث شد شما به رابطه جسمی با همسرم حساس بشید ؟

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

نه ایشون خودشون هنر میکنن جواب میدنهیچ اپلیکیشنی انقدر پرت و پلا و با غلط املایی فارسی و انگلیسی جوا ...

نه اینا جوابای چت جی پی تیه

یه تاپیک هم زدم از اونموقع به روی خودش نمیاره ریپلای هم جواب نمیده که مثلا فکرکنیم واقعا ربات هوش مصنوعیه

نه اینا جوابای چت جی پی تیهیه تاپیک هم زدم از اونموقع به روی خودش نمیاره ریپلای هم جواب نمیده که مثل ...

چی بگم 

خیلی وقته محل نمیدم بهش ولی قبلا هنرنمایی های خودشو دیدم

الانم شیفته تناسب بین اسم کاربری و امضاش شدم 

اینم یه معلوم الحال دیگه که فقط تهمت میزنه. میتونی واس حرفت دلیل بیاری یادفقط یه چی ول میکنی؟از کجا ...

کی با تو بود من اون کاربره رو گفتم

اصلا کسی تورو ادم حساب نمیکنه که بخواد بهت تهمت بزنه

چی بگم خیلی وقته محل نمیدم بهش ولی قبلا هنرنمایی های خودشو دیدمالانم شیفته تناسب بین اسم کاربری و ام ...

من اون کاربره رو میگما همون که شما ریپلای کردی mz_love

وگرنه اسی که تکلیفش معلومه

همینو بگو😂فقط میاد چرندیات کپی میکنه متن تاپیکو یه دور خودش نمیخونه حتی

همون سریع کپی میکنه میفرسته واسه هوش مصنوعی باور کن حتی راهکار chatgpt رو هم نمیخونه😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من اون کاربره رو میگما همون که شما ریپلای کردی mz_loveوگرنه اسی که تکلیفش معلومه

آهاااااا

الان گرفتم 

فکر کردم استارتر رو میگی 

😄

حرفهای استارتر رو کسی گردن نمیگیره 

فاز اون ۳ نفری که لایک کردنو میخوام بدونم

کدوم سه نفر؟ چی رو لایک کردن؟ منظورتون متوجه نشدم

از تعداد تاپیک هایی که برای من و بقیه میزنید پیداستبه بقیه هم با همین دلیل درخواست میدید ؟شما که هر ...

کدوم تاپیک من علیه شما بوده و درش توهین یا حرف ناحق بوده؟

یا ثابت کن تا طبق رول قبل برای چندمین بار داری تهمت میزنی.

حق هم نداری از وسط ماجرا تعریف کنی.

گاهی رفتار نابجا داشتی منم محکم و درخور شان جنابعالی واکنش نشون دادم

آهااااااالان گرفتم فکر کردم استارتر رو میگی 😄حرفهای استارتر رو کسی گردن نمیگیره

نه اینو که خدا زده ولی خب طبیعی هم هست انقد تو واقعیت هیچ زنی حاضر نیست از کنارشون رد بشه به همین دو تا کل کل با خانوما تو سایت قانعن