روزتون خوش،برادرم نزدیک۲۲سالشه با یه دختر همسن خودش یه ساله تو رابطه هستن منم نزدیک ۲ماهه دونستم داداشم باهم اشنامون کرد...تورو خدا قضاوت نکنین من آمدم ازتون کمک بگیرم واقعیتش دختره قیافش اصلا ب برادرمنمیخوره میدونم هرکسی رو خدا یجوری آفریده اما دختره قیافش زشته و خیلی قدش کوتاهه ،ب داداشم چیزی نگفتم گفتن تو ذوقش میخوره یکمم لوسه قصدشون ازدواجه، پدرو مادرمم در جریانن و اینکه دفعه اول ک امدن باهم آشنا بشم دست تو دست داداشم آمد میگمشایدم دختری خوبی نباشه نمیدونم فقط اگ میشه کمکم کنید چیکار کنم بنظرتون
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دخالت نکردن بهترین کاری که میکنی یادت باشه زمین گرده چنان بچرخه و سر خودت بیاد به وقتش که نفهمی از ک ...
این چ طرز حرف زدنه مگ من چیکار کردم من نظرخواستم ببینم ب برادرم یا خانوادم بگم یا ن چ طرز برخورده اگ من کاری کردم ایشاالله زود بیام سرم ...فقط میگم نکنه دختره داداشمو گول زده باشه تازه هنوز هیچی نشده میگه باید منو ببری کلی واسه صورتم خرج کنی
چون خودمم داداش دارم نمیتونم چیزی بگم 😕 اما خب وقتی خودش انتخاب کرده بنظرت میتونه پس بکشه؟
من میترسم چیزی بگم بخدا از آه دختره هم میترسم اما واقعا دختره یه درصد زیبایی نداره میدونم این حرف خود خواهیه و خدا هرکسی رو یجوری آفریده اما میترسم فردا روز بگه من چشمم کور بود شماها چرا هیچی نگفتین با زبون نرمش کرده فک کن یه سالت گوشیشو جواب نده زنگ میزنه گریه میکنه بخدا اصلا دلشو نشستم مثل خواهرم باهاش رفتار کردم اما واقعن نمیدونم چطوری ب فامیل نشونش بدیم بدها بهش میخوره از داداشم بزرگتر باشه اما گردن نمیاد
بحث اعتماد نیست بحث حیاست . بعضی چیزا حیا رو میرسونه . وقتی هنور نامزد نیستن بهتره جلوی بزرگتر رعایت ...
ربطی نداره خانواده در جریان باشه بهتره مثلا من شده بود دانشگاهم طول کشیده طرفم منو رسونده حالا مثل آدم برسونه در خونه بهتره یا دزدکی چند تا کوچه اونورتر پیاده شم از ترس اینکه کسی نبینه یا شده بود شخصا اومده کتاب یا جزوه آورده در واحد تحویل داده سلام علیکش هم کرده وقتی طرف رو بشناسند بفهمند مثلا همکلاسی هست خونش کجاست اینا قطعا از پنهان کاری بهتره این اسمی که حیا گذاشتید پسفردا پشتش مخفی کاریش بیشتره دیدم که میگم
علف باید به دهن بزی شیرین بیایدشاید همون دختریه که قرار داداشت رو خوشبخت کنه
خدا کنه خوشبخت بشن از همین الان ب داداشم گفته باید بریم فلان شهر زندگی کنیم...من فقط یه کلمه بهش گفتم هنوز باهماشنابشید تا داداشمم یه چندسالی کار کنه رو ب راه بشید بد..زنگ زده داداشمگریه و زاری خواهرت اینطور گفت اونم زنگزده بمن ک چرا نا احتش کردی و اینا بقران فقط این حرفو زدم گفتم هنوز واستون خیلی زوده حداقل یه سال بگذره بد