2777
2789
عنوان

دوست دختر داداشم بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 95 پست
وا اعتماد بین خانواده است ما دوست پسرم هم معرفی کرده بودیم یه زمانی بهشون 😆

بحث اعتماد نیست بحث حیاست . بعضی چیزا حیا رو میرسونه . وقتی هنور نامزد نیستن بهتره جلوی بزرگتر رعایت کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخالت نکردن بهترین کاری که میکنی یادت باشه زمین گرده چنان بچرخه و سر خودت بیاد به وقتش که نفهمی از ک ...

این چ طرز حرف زدنه مگ من چیکار کردم من نظرخواستم ببینم ب برادرم یا خانوادم بگم یا ن چ طرز برخورده اگ من کاری کردم ایشاالله زود بیام سرم ...فقط میگم نکنه دختره داداشمو گول زده باشه تازه هنوز هیچی نشده میگه باید منو ببری کلی واسه صورتم خرج کنی 

قیافه دختره از نظر شما زشته

از دید برادرتون حتما زیباست که باهاش رل زده

شاید قیافه شماهم از دید اون دختر ، زشت باشه

اینقدر ظاهربین نباشید

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

چون خودمم داداش دارم نمیتونم چیزی بگم 😕 اما خب وقتی خودش انتخاب کرده بنظرت میتونه پس بکشه؟

من میترسم چیزی بگم بخدا از آه دختره هم میترسم اما واقعا دختره یه درصد زیبایی نداره میدونم این حرف خود خواهیه و خدا هرکسی رو یجوری آفریده اما میترسم فردا روز بگه من چشمم کور بود شماها چرا هیچی نگفتین با زبون نرمش کرده فک کن یه سالت گوشیشو جواب نده زنگ میزنه گریه میکنه بخدا اصلا دلشو نشستم مثل خواهرم باهاش رفتار کردم اما واقعن نمیدونم چطوری ب فامیل نشونش بدیم بدها بهش میخوره از داداشم بزرگتر باشه اما گردن نمیاد

بحث اعتماد نیست بحث حیاست . بعضی چیزا حیا رو میرسونه . وقتی هنور نامزد نیستن بهتره جلوی بزرگتر رعایت ...

ربطی نداره خانواده در جریان باشه بهتره مثلا من شده بود دانشگاهم طول کشیده طرفم منو رسونده حالا مثل آدم برسونه در خونه بهتره یا دزدکی چند تا کوچه اونورتر پیاده شم از ترس اینکه کسی نبینه یا شده بود شخصا اومده کتاب یا جزوه آورده در واحد تحویل داده سلام علیکش هم کرده وقتی طرف رو بشناسند بفهمند مثلا همکلاسی هست خونش کجاست اینا قطعا از پنهان کاری بهتره این اسمی که حیا گذاشتید پسفردا پشتش مخفی کاریش بیشتره دیدم که میگم 

علف باید به دهن بزی شیرین بیایدشاید همون دختریه که قرار داداشت رو خوشبخت کنه

خدا کنه خوشبخت بشن از همین الان ب داداشم گفته باید بریم فلان شهر زندگی کنیم...من فقط یه کلمه بهش گفتم هنوز باهم‌اشنابشید تا داداشمم یه چندسالی کار کنه رو ب راه بشید بد..زنگ زده داداشم‌گریه و زاری خواهرت اینطور گفت اونم‌ زنگ‌زده بمن ک چرا نا احتش کردی و اینا بقران فقط این حرفو زدم گفتم هنوز واستون خیلی زوده حداقل یه سال بگذره بد

ربطی نداره خانواده در جریان باشه بهتره مثلا من شده بود دانشگاهم طول کشیده طرفم منو رسونده حالا مثل آ ...

هر کس یه عقیده ای داره ولی به نظر من همون مدل دزدکی بهتره تا قبح کار بشکنه .

ربطی نداره خانواده در جریان باشه بهتره مثلا من شده بود دانشگاهم طول کشیده طرفم منو رسونده حالا مثل آ ...

با این فرمولی که شما میگی فرض کن خدایی نکرده بابای کسی معتاد باشه بیاد بشینه وسط خونه بکشه بهتره یا حداقل یه پرده حیا باشه و جلوی بچه هاش اینکارو نکنه

من دوتا دارم ولی اگ دختر خوشگل نباشه بخواد میرم طرفه دختره

منم با دختره در ارتباطم‌حتا تولدش واسه هدیه گرفتم اما اصلا ب دلم نمیشنیه میدونم مهم اینه ب دل برادرم بشینه اما خوب امان از حرف مردم...اخلاقشم جالب نیس

خدا کنه خوشبخت بشن از همین الان ب داداشم گفته باید بریم فلان شهر زندگی کنیم...من فقط یه کلمه بهش گفت ...

کلا قوم شوهر باید لال باشن

داداش منم ۲۲ سالشه ولی هنوز هیچ عتیقه ای رو انتخاب نکرده

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

هر کس یه عقیده ای داره ولی به نظر من همون مدل دزدکی بهتره تا قبح کار بشکنه .

عقیدت واسه خودت اوکی ولی یه سری چیزا باید تغییر کنی پشت واژه قبح هزار و یک چیزی هست که عیان بودنش یک درصد اونم مفسده نداره

2790
2778
2791
2779
2792