2777
2789
عنوان

یوتوبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 28 پست
کاراموز قبول میکنی؟؟؟ پسرمچه کاری باید انجام بدم

ببین آموزش ساخت انیمیشن و خود مقدمات یوتوب ک رایگان تو یوتوب هست. ولی برای ایده پردازی اگ بخای تنها کار کنی میتونی ایده هامو بخری. اگر هم چند نفر شدیم ک تیم میزنیم

منم پیج دارم . ان شا الله منم تا چند ماه دیگه مانیتایز شم . نیازی به آموزش نیست اصلا اتفاقا تو یوتیو ...

مگه چه اتفاقی برای چنلتون افتاد که مجبور شدید یه بار دیگه چنل بزنید؟

cherry lady 🍒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اینکه یا باید تصویر یا صدات روی ویدیو باشه تا به درآمد زایی برسی . ما نه تصویر نه صدامون روش نب ...

این چنلای شما. نمیتونه ماهی یک میلیون یا ده میلیون دلار درآمد بده 

مگه چه اتفاقی برای چنلتون افتاد که مجبور شدید یه بار دیگه چنل بزنید؟

پایینتر نوشتم ، به خاطر اینکه صدا یا تصویرمون روی ویدیو ها نبود و شرکت های واسطه همکاری نمی کنن با این ویدیو ها 

برا اینکار باید لب تاب داشت

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
این چنلای شما. نمیتونه ماهی یک میلیون یا ده میلیون دلار درآمد بده

چنلهای زیادی دیدم آموزش زبان هستند بالای ۸۰۰ هزار سال دارند حتی چند میلیونی هم دیدم . خدا بخواد پیشرفت می‌کنه .

اگه انیمیشن با هوش مصنوعی درست می‌کنی حواست باشه به درآمد زایی برسه چون اگه مارک هوش مصنوعی روی ویدیو باشه ویدیو مانیتایز نمیشه . 

من خودم با هوش مصنوعی چند انیمشین درست کردم اما نگذاشتمشون چون میترسیدم مانیتایز نشه یا حق کپی رایت بخوره 

اگ هوش مصنوعی بود ک تیم نمیخاستم داشته باشم. دستی میسازم

با چه اپلیکیشنی میسازی ؟

میخوای اگه تیم بشیم دقیقا چیکار کنی ؟ 

ی چنل هممون داشته باشیم یا نه هرکس تو حرفه خودش ( منظورم اینه مثلا منو ابحیم چنل آموزش زبان داریم انیمیشن برای اون درست کنم خودم) ؟

با چه اپلیکیشنی میسازی ؟میخوای اگه تیم بشیم دقیقا چیکار کنی ؟ ی چنل هممون داشته باشیم یا نه هرکس تو ...

با نرم افزار انیمیشن.  بله یک چنل باشه تحت مالکیت من ک نویسنده و کارگردانم. و شما ها بسازید وقتی هم مانیتایز شد. تسهیم درآمد میکنیم.  بر اساس تقسیم وظایفی ک قبلا کرده بودیم