2777
2789
عنوان

شوهرم حسودی میکنه به نظرتون😑

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 39 پست
آخه خرگوشم به بدترین شکل مرد😭هییی و گر نه اولویت من همسرمه

حق داری عزیزم اما مردا تو اجتماع یه چیزایی می‌بینند ک خرگوش مرده دیگه ب چشمشون نمیاد

کارگر از بالا ساختمون میوفته پایین 

گربه زیر چرخ ماشین میره

دست طرف زیر دستگاه له میشه...

تفاوت ها رو بپذیر ... تو پذیرش تفاوت ها هم مردها ضعیف ترن به دل نگیر

فاز اینایی که اینقدر احساسی هستن برا مورچه و پشه هم گریه میکنن رو درک نمیکنم ، خب بدبخت حق داره ، یک ...

هییی بخدا دست من نیس

من به وقتش خیلیم بی رحمم ولی خب این طفلکیا کهگناهی ندارن

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باش عزیزم مرسی ولی گریم دست خودم نبودامروز گفت دیشر یه جوری گریه میکردی انگار چی شده

هعی درک نمیکنن دیگه چی بگم

از طرفی هم الان یکم خرجا بالاست سر و کله زدن با کارگر و مهندس سر خونه ساختنم همه اعصاب آدمو میگیره

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید

حق داری عزیزم اما مردا تو اجتماع یه چیزایی می‌بینند ک خرگوش مرده دیگه ب چشمشون نمیادکارگر از بالا سا ...

بله میدونم همسرم دیشب کلی ماجرا واسم تعریف کرد و گفت اینا رو ببینم و خرگوشتو 

درست هم میگه 

فقط هس کردم فک میکنه من به فکرش نیستم همین

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

سوال منم هست

21 سالمه عزیزم

هعی درک نمیکنن دیگه چی بگماز طرفی هم الان یکم خرجا بالاست سر و کله زدن با کارگر و مهندس سر خونه ساخت ...

بله من بهش حق میدم من میدونم تمام حفوقش واس خونمون میره

میدونم چه عالمه فکرش مشغوله 

از نظر کسایی که احساسی نیستن خب مسخره است گریه برای خرگوش و بیان کردنش . ایندفعه دیدیش بگو بخاطر فکر کردن به فشار کاری تو دلنازک شدم سر هرچیزی اشکم درمیاد 😅

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

والا حق داره اينو بگهحسودي نيست يك مقدار متعجب شده از اين وضعيت

هیی درسته عزیزم

بله من بهش حق میدم من میدونم تمام حفوقش واس خونمون میرهمیدونم چه عالمه فکرش مشغوله

آره دیگه فقط این اختلاف فکراتون یکم پشماشو ریخته وگرنه چیز خاصی نیس 

ولش کن

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید