2777
2789

من خودم راز خاصی ندارم 

فک کنم ژنتیکی باشه و مراقبت و آب و هوا هم تاثیر داره

اصلا از کرم پودر استفاده نکردم تا حالا هفته ای دوبار بخور میدم بخور خالی. هر شب قبل خواب صورتمو تمیز میکنم همیشه از کلاه افتابی استفاده میکنم وهمیشه ضد افتاب میکنم بجز در مراسمات خیلی ویژه از چیز دیگه استفاده نمیکنم و بعد سی سال و دوتا بچه واقعا پوستم عین دختر سیزده ساله است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پوستم از اول اینجوری بود با رسیدگی بهتر هم شد تو تاپیک عکس پوستم ص دوم هست خواستید ببینید

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

صورت چجوری عرق کنه نمیشه😂

منظورم آینه آنقدر ورزش کن صورت عرق کنه پوستت روشن و لکه هاتم میرن یه سریش یه سریشون کمرنگ میشه و به مرور مداوقت کنی بی لک میشی تغذیه سالم هم داشته باش و ساعت 10 بخواب و آب جوش هم کلا به جای آب سرد بخور

آرایش نمیکنم به هیچ عنوان کرم و اینا به صورتم نمی‌زنم فقط یه ضد آفتاب دارم و یه روشن کننده که جفت شو ...

میشه اسم روشن کننده رو بگی

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

خودم قراره تمام تکنیک های پوستی رو براتون در قالب تاپیک بزارم

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

وااای راست میگی؟ من الان ۱۷ سالمه پوستم افتضاحه یعنی یجوریه که غیر نرماله انگار خودش نیس

اصلااااا نگران نباش به مرور همشون میرن من سنت بودم همش اسیر جوش‌ بودم اونم نه جوش! جووووووش😂😂 پیش یه پزشک عمومی با تجربه رفتم گفت تا ۲۵سالگی میره و میاد طبیعیه. همون حرف دکتره شد راست میگفت😂

روتین پوستی خوبه داشته باش ولی زیاد درگیر پوستت نباش الان تو یه بازه سنی هستی که صورتت خیلی چربه کدر میشه جوشای سمج میزنی ولی بعدا خیلی بهتر میشه

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…