2777
2789
خودمم فکر نمیکردم انقدر سخت باشه :) یک هفته از شدت حال بد زندگی نداشتم ولی خب آروم آروم کنار اومدم ب ...

من پارسال برام مهم نبود چون نخونده بودم زیاد ولی امسال چون ساله دومم حس میکنم اگه یه درصدم چیزی قبول نشم داغون بشم

من پارسال برام مهم نبود چون نخونده بودم زیاد ولی امسال چون ساله دومم حس میکنم اگه یه درصدم چیزی قبول ...

داغونی برای یک هفتس نگران نباش، بعدش با خودت کنار میای و باز شروع میکنی خوندن، من مطمئنم هر کس هر چقدر داغون باشه اندازه حال اون امشب من نیست😂ولی باز برگشتم دیدم چاره ای جز تلاش دوباره ندارم، چون حسرت میسوزونه ادمو تو کل زندگیش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل از اعلام نتایج شروع کردم خوندن و جوری انتخاب رشته کردم که قبول نشم و قبول هم نشدم و اینو میدونست ...

💔منم بیشتر فکر خانوادم اگه من قبول نشم شاید به روم نیارن اما اونام مثه من داغون میشنن

دقیقا منم از همین میسوختم و همچنین طعنه های دیگران و اون دوست بیشعورم

دوستت که واقعا بیشعور بوده من بودم همون جا باهاش قطع ارتباط میکردم برام دیگران مهم نیستن فقط خودمو خانوادم 

کاش قبول شم و اگه یه درصدم نشدم حرف کسی برام مهم نباشه 

عزیزم تموم تلاشتو کن ببار دیگه قبول شی تا یه تو دهنی محکم به دوستت بزنی

شما امسال باز کنکور دادین ؟

آره

پارسال وضعیت یجوری شد گفتم اصلا بیخیال رشته مورد علاقم فقطططط قبول شم، ولی نشدم، اون شب خیلی ناراحت بودم ولی الان خوشحالم ک نشد، که خدا بازم بهم فرصت داد بجنگم برا چیزی که میخوام، چون محرومیت داشتیم اگر قبول میشدم 

امسال که موندم پشت دیدگاهم تغییر کرد، گفتم شده هر چند وقت انقدر این در بسته رو من میزنم که باز شه رو چیزی که میخوام! نه صرفا هر رشته ای 

اگه تلاش نکردی خب بایدم منتظر حال بد باشی، ولی اگر کردی بسپرش به خدا، چه بسیار آدم هایی ک تو زندگیشون شکست خوردن باز بلند شدن ساختنش، شکست پایانش نیست، شکست اتفاق توی مسیرته که تورو برسونه در نهایت به هدفت

آرهپارسال وضعیت یجوری شد گفتم اصلا بیخیال رشته مورد علاقم فقطططط قبول شم، ولی نشدم، اون شب خیلی نارا ...

خیلی تلاش کردم براش قید همه چیو زدم تفریح همه چی فقط تو به اتاق نشسته بودم صبح تا شب ولی امسال خیلی کنکور سخت بود اصلا درصد حساب نکردم ببینم چی میشه چند روز دیگه درصدای خام میاد استرس اونو دارم 

خیلی تلاش کردم براش قید همه چیو زدم تفریح همه چی فقط تو به اتاق نشسته بودم صبح تا شب ولی امسال خیلی ...

شاید همچی بهتر از چیزی شد که بهش فکر میکنی، فعلا فقط بچسب به نهایی ها 

و برای آدمی که صدشو گذاشته درسته کنکور سخت بوده ولی اون نتیجه دلخواهش رو میگیره 

شاید همچی بهتر از چیزی شد که بهش فکر میکنی، فعلا فقط بچسب به نهایی ها و برای آدمی که صدشو گذاشته درس ...

مرسی عزیزم بابت حرفات 💛

استرسمو بزارم کنار فردا صبح پامیشم میخونم 

تونستین خودتونو جمع کنین؟

خب متاهل ک شدم و دو بچه اوردم تاحدودی اره ولی هنوزم تو دلم مونده ک چرا شاغل نشدم چرا ی رشته خوب قبول نشدم و...

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
خب متاهل ک شدم و دو بچه اوردم تاحدودی اره ولی هنوزم تو دلم مونده ک چرا شاغل نشدم چرا ی رشته خوب قبول ...

عزیزم پس خیلی ساله میگذره عیبی ندارد ایشالا موفق باشین همیشه💛

عزیزم پس خیلی ساله میگذره عیبی ندارد ایشالا موفق باشین همیشه💛

ممنون بله سال۹۳کنکور دادم انشالا شماهم موفق میشید دوباره تلاش کن 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
من سال سوممه امسالم زیاد نخوندم

پشت بودن چطوره

چرا نخوندین (منظورم از نظر حس و حاله قصد دخالت ندارم)

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
پشت بودن چطورهچرا نخوندین (منظورم از نظر حس و حاله قصد دخالت ندارم)

تنبلی و بی ارادگی و احمق بودنن و استرسی بودنم 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg