2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سو گلی همیشه دوست دارم 

منم دوستت دارم دل به دل راه داره عزیزکم❤❤😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

رفته بودیم طلا فروشی طلا رو خریدیم پولمون نقد بود شمردم گذاشتم رو پیشخون بعدم بقیه شو کارت کشیدیم وقتی کارت رو بهم برگردوند منم پول رو از پیشخون دوباره برداشتم نمیدونم چرا فکر کردم بقیه ی پولمه!!! 😶

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

حالا که خاطره از کلاس شد....

یه روز سر کلاس من ته کلاس نشسته بودم

خیلی هم خسته بودم و کلاس شلوغ بود حدود 50 نفری سر کلاس بودند

همینطور که استاد داشت درس میداد

خمیازه ای کشیدم بسی بلند

جلوی دهن مبارکم رو هم نگرفتم

که استاد گفت... خانوووووم ببند اون دهنتوووووو 

وای همه برگشتند به طرف منن

آبروم پاک رفت

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
من که هروقت یاد این خاطرتم میفتم کلی میخندم

وای طلوع...😭😭😭بخدا اون لحظه ترسناک ترین جریان زندگیم بود 😅😅😄😄😘😘

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
😂😂😂😂😂😂

😢😢😭😭

اون لحظه رو تاریخ فراموش نخواهد کرد 😅😅😢😢

ماتوی ماشین نشسته بودیم ومن داشتم یه ذکرابه تعدادزیاتکرارمیکردم جوری که دیگه زبانم یاری درست حرف زدن ...

ا آجی شمام اصفونی؟؟؟

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

الان خاطره داداشم و دوست دختر ای رنگا رنگش یادم اومد...آقایه دفعه دوست دخترش یه انگشتربهش هدیه داد اینم گذاشته بودتودسش اومد به من گفت پریسا جون من بیا این انگشتروازدستم بیرون بیار...اقاماهرچی زورزدیم درنیومددستش ورم کرد یه کیلو شدخلاصه مجبور شدیم بردیم آتش نشانی بادستگاه بریدن انگشترو..‌😄😄😄😃😃😃

چندوقت پیش دخترم بردم اتلیه عکس بندازم خودشون چندمدل لباس وکلاه داشتند بعدیه مدلش زنبوری بود قسمت پایین زنبور که راه راه هست حواسم نبودفکر کرده بودم کلاهه به مرده گیر داده بودم این کلاه روبرا دخترم بزار بنده خدااونم می گفت این نوزادیه سایز دخترت نمی شه جالب اینکه وندباراصرارکردم اومدم خونه تازه فهمیدم مال کجابوده😂😂

وای من چند روز پیش رفتم قنادی یه خرده شیرینی خریدم شد 9500بعد منم دست کردم تو جیبم یه هزاری گذاشتم رو میز منتظر شدم پونصد تومنمو برگردونه منه ابله اصلا نگاه نکردم پولم هزار تومنیه فکر کردم ده هزار تومنیه ازین هزاری جدیدا بود تا حالا ندیده بودم فروشنده هم پولمو انداخت سمتم گفت این هزار تومنه وای جلوی اون همه آدم ضایع شدم

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    

من بچه بودم عین پسرا فضول و نترس بودم

یه بار زدم تو گوش پدر بزرگم البته ناخواسته

افتادم تو تله ای که برا دوستام درست کردم پام جر خورد با سی تا بخیه😖

سرمو زدم به یه تخته سنگ شکست تا داداشم با عموم نره بیرون خوب منو نبردن 😁

چونه ام شکست یبار عمل جراحی شد

هر وقت داداشام اذیتم میکردن راحت کتکشون مینداختم 

بخدا الان خییییلی خانم شدم ببینید اصلا نمیشناسید همون بچه شر بودم 

خدا رو شکر بچه هام مث خودم نشدن😯

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
بله گلم البته خوداصقهان نه یکی ازشهرستانهاش

کدوم شهرستانی گلم...؟؟

البته اگه دوس داری بگوووو 

یبار با مامان رفتیم طلا فروشی من اسم مدل نگین رو یادم نمیومد به مامانم گفتم از این نگین (با ارز پوزش )تخمیا 😯مامانم😡از مغازه رفت بیرون منم پشت سرش هی میگفتم مگه حرف بدی زدم😓بهدا فهمیدم چه گندی زدم

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)