چون بچه از بدن مادر تغذیه میکنه اگه مال مادر کافی نباشه مادر دچار مشکل میشه برای من دوتا بارداریم اینجوری نبود شیر و ماست بخور شیر روزی چهار لیوان
با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم
با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم
عزیزم بعضیا کلسیم نمیخورن یا به موقع وزمان خوبی نمیخورن بعضی مسواک نمیزنن بعضی شیرینی زیاد میخورن وشکلات میلشون میکشه یا ترشی زیاد همه اینا مراقبت دندون میخواد
من از وقتی که فهمیدم باردارم تا پایان شیردهی روزی یک عدد قرص کلسیم و ماهی یک عدد قرص د 3 50000خوردم دندونام هیچی نشد با اینکه کلا ساختار دندونی ضعیفی دارم
البته باید بهداشت دندان و دهان هم رعایت بشه مسواک مرتب و نخ دندان و ویزیت توسط دندانپزشک
امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش.
4 لیوان سخت نیست بریز تو پارچ هر 1 ساعت 1 استکان بخور
کشک
ماست
پنیر
کنجد
ارده
تخم شربتی
همه کلسیم دارن
امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش.
نه بابا من بیشتر هم میتونم بخورم الان که باردار نیستم😁😁