2777
2789
عنوان

راسته که میگن...

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من که هیچکدوم خراب نشد شیرینی هم زیاد میخوردم تو بارداریم ولی قبلش باید بری دندون پزشکی تا درست نکردی باردار نشو

یه پسر دارم شاه نداره😍صورتی داره ماه نداره🤗از خوشگلی تا نداره😌شاه میاد با لشکرش👼پرنسس ها دوروبرش👸👰👸واسه دخمل کوچیکترش👰یا بدم🤔آیا ندم💃

چون بچه از بدن مادر تغذیه میکنه اگه مال مادر کافی نباشه مادر دچار مشکل میشه برای من دوتا بارداریم اینجوری نبود شیر و ماست بخور شیر روزی چهار لیوان

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

اره قبل بارداری درس کن دندوناتو

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

عزیزم بعضیا کلسیم نمیخورن یا به موقع وزمان خوبی نمیخورن بعضی مسواک نمیزنن بعضی شیرینی زیاد میخورن وشکلات میلشون میکشه یا ترشی زیاد همه اینا مراقبت دندون میخواد

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

من از وقتی که فهمیدم باردارم تا پایان شیردهی روزی یک عدد قرص کلسیم و ماهی یک عدد قرص د 3 50000خوردم دندونام هیچی نشد با اینکه کلا ساختار دندونی ضعیفی دارم 

البته باید بهداشت دندان و دهان هم رعایت بشه مسواک مرتب و نخ دندان و ویزیت توسط دندانپزشک 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
روزی4لیوان وای چقدر زیاد

4 لیوان سخت نیست بریز تو پارچ هر 1 ساعت 1 استکان بخور 

کشک 

ماست 

پنیر 

کنجد 

ارده 

تخم شربتی 

همه کلسیم دارن 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
روزی4لیوان وای چقدر زیاد

نه بابا من بیشتر هم میتونم بخورم الان که باردار نیستم😁😁