2777
2789
عنوان

رهن خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 32 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وام خوبیه البته خیلی ها با وجود داشتن خونه قرارداد جعلی می نویسن و درخواست میدن

سودش چنددرصده؟ 

شرایط خاصی داره؟ 

ضامن و..؟ 

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

من یه پیشنهاد میدم بهت میتونی بهش فکر کنی تو این اوضاع گرونی و هزینه های سنگین عروسی شلوغ و با تجملات کار خوبی نیست میتونی میکاپ کنی فرمالیته بگیری لباس عروس بپوشی باغ و اتلیه هم برید ولی دیگه تالار و مهمون زیاد و شام انچنانی نداشته باشید یا با همون هزینه یه سفر برید کیش و قشم البته فصل پاییز زمستون

کسی تو این زمونه نمیاد به شما کمک کنه خونه رهن کنید هرچیم پذیرایبتون خوب باشه عالی باشه باز نظر خودشونو میدن غذا فلان بود تالار چنان بود عروس اینجوری بود دوماد اونجوری بود چرا میخوای خودت ببری زیر بار قرض و وام بخاطر یه شب؟

پول وامتون بزارید برا رهن خونه که بعدا خدا کمک کنه وامی چیزی براتون جور بشه بتونید خونه بخرید عکس و اتلیه هم را بندازید جهیزیه چیزای لازم بخرید بعدا میتونی قسطی تیکه تیکه بخری سخت نگیر مهم سقف بالا سرتون هست

خوشبخت باشید

مگه شما نمی‌دونید جهاز با دختره ؟

بختیاریا اینجور نیستن ..۹۰ درصدشون کلن جهاز با پسره 

مراسم عقد عروسی با پسره 

خونه خریدن و رهن کردن با پسره

دختر بخواد چیزی میاره نخوادم نمیاره ..ولی معمولن ریز خورد میخرن

البته ب داماد هم سخت نمیگیرن بستگی ب توان مالی باشه 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

مراسم نگير جهازو خلاصه كن برا رهن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
خوش به حال خانواده عروس میشه که البته جنوبی ها هم همینه

😂😂ارع ولی فکن یکی دختر نداشته باشه همش پسر باشن 

😅🤣🤣🤣خوشبحالی نداره

هر چند افتاخرم میکنن برا پیرشون خرج میکنن 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

وام خوبیه البته خیلی ها با وجود داشتن خونه قرارداد جعلی می نویسن و درخواست میدن

همین وام جدیدن اومده درحددوهفته ایه همونه درسته؟

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

بیشتر ببینید