2789
عنوان

عشق ابدی

2117 بازدید | 21 پست

هرجا میرم راجب همین برنامه عشق ابدی حرف میزنن و خوششون میاد و قسمت قسمت میبینن

یعنی فقط منم که یک ذره خوشم نیومد ازش و دنبال نمیکنم برنامشو ؟ حتی یه پوئن مثبت نداشت بنظرم که ارزش زمان گذاشتن داشته باشه 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

منم خوشم نمیاد و حس میکنم توهین به دختر است رسما 

دختره بیشعور میگه هرجای پسره که دلم بخواد می‌شینم چقد حقیرن یه عده واقعا 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اینستا که میدیدم بدم میومد

تو یوتیوب قسمت اول رو که دیدم الان هرشب ساعت ۹منتظر قسمت جدیدم😂

اصلا موافقش نیستم ولی دوست هم دارم ببینم چی میشه اخرش چه ماجراهایی پیش میاد

منم خوشم نمیاد و حس میکنم توهین به دختر است رسما دختره بیشعور میگه هرجای پسره که دلم بخواد می‌شینم چ ...

آخه از اون مجری مسخرش گرفته ، همشون میگن مدل هستن و بلاگرن و یمشت لباس لخت لخت و باز ولی لباسهای از مد رفته دهه ۶۰ ای تنشون هست داخل ۴۰۴ و حتی حرف زدن بدون بیشعوری بلد نیستن ، به هر چی میخوره الا عشق ابدی ، کلمه عشق رو با لاس و خیانت و هیز بازی اشتباه گرفتن

جالبه اوناییکه مدافع حقوق زنان خودشونو نشون میدادن یه برنامه ساختن که محتواش تخریب زنه

واقعا تخریب هست ، در حقیقت گزینش یمشت دختر و زن ناسالم هست 

آخه از اون مجری مسخرش گرفته ، همشون میگن مدل هستن و بلاگرن و یمشت لباس لخت لخت و باز ولی لباسهای از ...

دقیقا خیلی دوست دارم یکی از مخاطبا و فنای این برنامه رو از نزدیک ببینم هرکس رو دیدم متنفره ای این مسخره بازی به راه انداختشون اصلا یه خورده عزت نفس تو وجودت باشه نمیتونی قبول کنی همچین چیزاییرو

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
دقیقا خیلی دوست دارم یکی از مخاطبا و فنای این برنامه رو از نزدیک ببینم هرکس رو دیدم متنفره ای این مس ...

حالا برعکسش ، من هرجا میگم مزخرفه ،میگن نه قشنگه 

حالا برعکسش ، من هرجا میگم مزخرفه ،میگن نه قشنگه

انصافا من به جز سایت ندیدم کسی ببینه از اطرافیانم و یا بچه های دانشگاه 😂

دقیقا خیلی دوست دارم یکی از مخاطبا و فنای این برنامه رو از نزدیک ببینم هرکس رو دیدم متنفره ای این مس ...

مجریش تا ایران بود کسی نقش خاصی بهش نمی‌داد و کلا چندتا فیلم بازی کرد اونم نقش اصلی نبود سیاهی لشکر بود ، بعدش عمل کرد و ژل و ...از ایران رفت ، الآنم چهره مصنوعی داره و تا همین چندسال قبل یه بار لایو گذاشته بود گریه گریه که بزارید برگردم ایران 

مجریش تا ایران بود کسی نقش خاصی بهش نمی‌داد و کلا چندتا فیلم بازی کرد اونم نقش اصلی نبود سیاهی لشکر ...

از وقتی استوریشو دیدم که چندین هزار انسان رو فدای حیوون خونکیش کرد ارزشی برام نداره و به نظرم جز نخاله های کره زمینه که فقط اکسیژن حروم می‌کنه