2777
2789
عنوان

بعضی مردا حیوونن واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 97 پست
خب بنظرت با یه مرد ک بهمون خیانت نمیکنه طرفش یه زنه طرف خیانت همیشه یا یه زنه یا یه مرد

میدونم

ولی اون زن که تو رابطه چندین ساله نبوده

مرده بوده

اون بی وفا و بی چشم رو هستش

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه غلطا!!! متوجه نشدم چون چادری هستی اینارو بهت میگن!؟

اره حتی چون چادری ام تهدیدم کردن یه بار دیگه چادر سر کنم آتیشش میزنن چادرم رو فقط به خاطر چادر یادم نمیره مادرشوهرم میگه وقتی شوهرت اینو میخواد تو هم باید گوش کنی نه نیاری 

اصلا تبونشون شلهاحساسات چندین سالشون سریع تغییر میکنه و میرن تو بغل ی دختر جدید

افرین

وگرنه تا دلشون بخواد زن بد هست که حتی حاظر میشه زندگی همنوعشو خراب کنه اگه قرار باشه به هرکی رسید پا بدن که کارشون تموم نمیشه

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

اره حتی چون چادری ام تهدیدم کردن یه بار دیگه چادر سر کنم آتیشش میزنن چادرم رو فقط به خاطر چادر یادم ...

خب بهشون بگو شما که از اول میدونستین من چادری ام چرا منو برای پسرتون گرفتید!!! در درجه دوم هم الان بدون چادر هم میشه بسیار زیبا و موقر استایل حجاب زد اگه شوهرت ارزششو داره و میبینی واقعا بخاطر این زندگیت داره خراب میشه اینکارو بکن خیلی هم زیبا و با حجاب میتونی استایل های شیک بزنی

افرینوگرنه تا دلشون بخواد زن بد هست که حتی حاظر میشه زندگی همنوعشو خراب کنه اگه قرار باشه به هرکی رس ...

بابا دختری که باهاش بهم خیانت کرد پیجش باز بود من دیدمش از ی خانواده خیلی پایین لباسای ارزون لخت

عکس داشت تو استخر با مایو داشت مشروب میخورد

وقتی دیدم باورم نمیشد منو فروخت به این

چون خودش میگفت این دخترا فلانن

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ 

خب بهشون بگو شما که از اول میدونستین من چادری ام چرا منو برای پسرتون گرفتید!!! در درجه دوم هم الان ب ...

بیخیتل هر جا رفتم همینو میگن گفتم بهشون جز فحش اینا چیزی نگفتن تازه مسخره ام میکنن به خاطر اسم امام زمان میگن امام زمان دوست نداره کسی حرف شوهرش رو گوش نده دیگه خیلی خسته ام دیگه نمیگم نمیخوام بگم 

گفته بودن علاوه بر ۱۴ تا سکه یک خانه هم به زنه داد

عب نداره اونم دلش سوخته داده. اگه دلش نمیسوخت که زنه با ۱۴تا سکه بدبخت میشد و اون دختره میومد مینشست خونه ۵میلیاردی. و زن قبلی با ۱۷سال زندگی همش ۱میلیارد گرفته از سکه ها. برا همینه میگم‌مهریه زیاد بزنید

شاید مردایی ک سمت شمان اینه ذاتشون و گرنه سمت ماها مردایی هستن که جونشونو میدن برا زنشون

با اینکه منم مرد خوب زیاد دیدم دور و برم و باهاش موافق نبودم ولی طرز حرف زدنت خیلی زشته

با اینکه منم مرد خوب زیاد دیدم دور و برم و باهاش موافق نبودم ولی طرز حرف زدنت خیلی زشته

خانم حواست هست؟ 

دارع میگ بیشتر مردا اینطورین

و میگ مردی ندیدم که خوب نباشه

شما برداشتت از این حرف چیه؟ 

بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن) 

شما که اینقدر فیلسوف و منجم تشریف داری و میگی مرد ها حیوان هستن چرا ۵ سال دنبالش بودی؟ مطمئنم چندتا اکانت داری و در هر اکانت یکجور ظاهر میشی. بنظرم تند نرو و تجدید نظر کن روی چیزایی که هرکجا می نویسی و نظر میدی چون ممکنه دیگران ناراحت بشن و در دلشون برات آرزوی بدی کنن و در نهایت دودش بره توی چشم خودت

2790
2778
2791
2779
2792