2777
2789
عنوان

خاله ی متاهلم رو با یکی گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 5520 بازدید | 109 پست
تله بودهمعلومه حسود و بد خواه داشته خاله تون

تللله مگه فیلمه 

یا شخص مشهوری هستش😐

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اون مرده رو همه تو شهر می‌شناسن کلا خرابه نمیدونم چطو خام اون شده اینحا شهر کوچیکه سوار ماشین هر ...

برگام خب اگه شهر کوچیکه و تو شهر دیده باشن که فکر نمی‌کنم رابطه ای بوده باشه ینی ترسی نداشتن چون سوتفاهم بود ولی اگه مثلا خارج شهر بود یا چمدونم جلو نشسنه بود یچیزی

تللله مگه فیلمه یا شخص مشهوری هستش😐

دشمن داشته 

چون کارمند بوده و زندگی خوبی داشته

شاید هم شوهرش زیر سرش بلند شده

طعمه را جور کرده که زنش بی آبرو بشه و مهریه نده

شک نکن اول زیر سر شوهرش بلند شده بوده

نه اون مرده رو همه تو شهر می‌شناسن کلا خرابه نمیدونم چطو خام اون شده اینحا شهر کوچیکه سوار ماشین هر ...

خب با این تفاسیر که اصلا نمیشه سوتی داد

پس دلیل این کارشون چی بوده؟

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

دشمن داشته چون کارمند بوده و زندگی خوبی داشتهشاید هم شوهرش زیر سرش بلند شدهطعمه را جور کرده که زنش ب ...

فیلم زیاد میبینی؟؟؟ 

مگه شوهره بیکاره با سه تا بچه ای که داره بره بگه فلانی بیا برو با زن من تا من مهریه ندم ناموس خودشو بدنام کنه که مهریه نده

مگه میییشه

دشمن داشته چون کارمند بوده و زندگی خوبی داشتهشاید هم شوهرش زیر سرش بلند شدهطعمه را جور کرده که زنش ب ...

😂😂😂

شما این همه اطاعات جامع رو‌از کجا اوردید🤦🏼‍♀️

😂😂😂شما این همه اطاعات جامع رو‌از کجا اوردید🤦🏼‍♀️

شگرد جدید مردهاست خیلی کهنه و نخ نما شده ایده شون

حتی من دیدم دوست خودش را آقاهه آورده

به بهانه ی خرید نوشابه رفته بیرون با مامور اومده گفته زنم با دوستم بهم خیانت کرد

بعد زنش را انداخته بیرون و گفته مهریه ات را ببخش تا بیشتر آبروت را نبردم

فیلم زیاد میبینی؟؟؟ مگه شوهره بیکاره با سه تا بچه ای که داره بره بگه فلانی بیا برو با زن من تا من مه ...

دقیقا اونم تو شهرستان که همه همو می‌شناسن و ی اتفاقی بیوفته تا صدسال دیگ اون مردو بچهاش حرف می‌شنون

شگرد جدید مردهاست خیلی کهنه و نخ نما شده ایده شونحتی من دیدم دوست خودش را آقاهه آوردهبه بهانه ی خرید ...

عزیزم من این قضیه دیگه خیلی بدذات بودن یه انسان رو نشون میده ، اون دیگه مرد نیست نامرد و بی ناموس هست