کسی ازگریه های ایرانی خبر داره فیلم یک تصادف ساده عنکبوت مقدس متری شیش و نیم برادران لیلا ملاقات خصو ...
گربه
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
درموردشخصی هستش که چند وقت دیگه زنده نیست ویه ویلا توی یه جای بکر داره یکی ازدوستاش چند تا ازدوستای صمیمیش رو دعوت میکنه اونجا کنار هم باشن بازیگراش هم همه خوبن هانیه توسلی جواد عزتی پژمان جمشیدی کلی هم صحنه های کمدی داره حتما ببین
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
درموردشخصی هستش که چند وقت دیگه زنده نیست ویه ویلا توی یه جای بکر داره یکی ازدوستاش چند تا ازدوستای ...
💓💋
کانال داری بهم معرفی کنی جیگر؟یکی یکی دارن مسدود میشن
من از داخل برنامه لیمو و مووی باکس و فیلمجو و تیک تاک فیلم میبینم فیلم ایرانی هم داره اینها
۷ تا کانال داشتم بهترین فیلم ها داشت متاسفانه همش مسدود شد