2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه ن هارو از دم لایک کردم...نهههههههه

چه جالب نود درصد گفتن نه فکر نمیکردم

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

چون تعداد بدبختا بیشتره تا خوشبختا

بدبختا خودشون بیشتر بدبختی رو جذب میکنن با گفتن 

آی من پول ندارم آی من شغل ندارم آی خانوادم اینطور آی شوهرم اونطور آی من خنگم آی من نمیتونم آی من چقدر بدبخت و بیچارم و… 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

چون تعداد بدبختا بیشتره تا خوشبختا

کلا زندگی توی این دنیا تا حدی غم انگیزه حتی اگه پولدار باشی یه روز توی آینه نگاه میکنی و میبینی از جوانی و زیباییت دیگه خبری نیست همه جای بدنت درد میکنه و اندام هات دیگه یاری نمیکنن 😔

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

چه جالب نود درصد گفتن نه فکر نمیکردم

از اول مجردی زیاد غم نداری  همین ک متاهل میشی از همه حرف میشنویی مخصوصا اینکه اگه ی شوهر بیشعور داشته باشی ک دیگه واویلا...

زن تو ایران بدبخته همه جا حق طرف مرده 

پس این دنیا ب درد هیچی نمیخوره اومدن مون رودرک نمیکنم

هرچی زود تر بهتر بریم والا