2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب مشروب خورده بود😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 63 پست
دلمم نمیخاد اونا خبر بشن. چون مادرم اصلا پشتم نیست، و تا بفهمه اومدم خودشو میکشه

منظورم دقیقا همین بوده ،کم هستن خانواده های که پشت دخترباشن بی سرو صدا بین خودتون حلش کنین نذارین حرمت ها بشکنه 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا گیرم خورده که خوردهمگه شما رو تو قبر اون میزارن که اینقدر حرص میخوری؟؟؟

عزیزم ب شمااا چه شوهرشه نگرانشه زندگیشه وااا شمام حتما خیلی میخوری ک الان انقدر بهت فشار اومدهه 

عزیزم ب شمااا چه شوهرشه نگرانشه زندگیشه وااا شمام حتما خیلی میخوری ک الان انقدر بهت فشار اومدهه

استارتر تاپیک زده و نظر خواسته منم نظر خودمو گفتم 

واقعا درک نمیکنم شما چرا منو ریپلای کردی و توهین میکنی 

مگه من با شما کاری دارم ؟؟؟

شما هم نظرتو بگو 

فکر کنم نظر من زیادی به شما فشار آورده 

اگه میگفتم برو دعوا کن باهاش و قهر کن برو خونه پدرت و طلاق بگیر اوکی بود از نظرت؟؟؟

چطوری اینقدر راحت تشنج و جنگ تو خونه ملت می‌ندازید؟؟؟

استارتر تاپیک زده و نظر خواسته منم نظر خودمو گفتم واقعا درک نمیکنم شما چرا منو ریپلای کردی و توهین م ...

عزیزم من هیییچ نظری درباره زندکی این خانم ندادم چون نمدونستم ب قول خودتتت بگم برو دعوا کن برو خونه بابات یا بشین با شوهرت حرف بزن اروم پس نیازی نیست و دلیلی نمیبینم تو خونه یکی دیگ جنگ بندازم چون ب من ربطی نداره و قضاوت نمیکنم هرجور خودش صلاح میدونه اما شما بد حرف زدی شووهرشه غرببه نیست ک بگی ب تو چه خورده و هرکی تو قبر خودشه بعدم ایشون با خوردنش مشکلی نداشت با اون حرفی ک شوهرش زده بهش مشکل دااشت 

عزیزم من هیییچ نظری درباره زندکی این خانم ندادم چون نمدونستم ب قول خودتتت بگم برو دعوا کن برو خونه ب ...

گلم شما کل تاپیک رو خوندی؟؟؟

همه پستهای منو خوندی؟؟؟

به نظرت شوهرش روانیه از در بیاد تو خونه بهش بگه برو خونه پدرت و ...؟؟؟ قطعا نههه 

استارتر حتما شروع کرده به بحث و ... و بحث کش پیدا کرده و همسرش همچین حرفی زده 

اگه استارتر چیزی نمی‌گفت قطعا همسرش هم همچین حرفی نمی‌زند بهش 

بعدا میتونست سر فرصت راجع به اینکه خوشش نمیاد از اینکار با همسرش صحبت کنه نه که وقتی طرف مسته بخواد باهاش بحث الکی کنه 

البته منم چون کل تاپیک رو نخوندم فکر کردم شما پست گذاشتی که مثلا باهاش قهر کن و سنگین باش و ... و اینکه به من مستقیم توهین کردی و این منو ناراحت کرد 

گلم شما کل تاپیک رو خوندی؟؟؟همه پستهای منو خوندی؟؟؟به نظرت شوهرش روانیه از در بیاد تو خونه بهش بگه ب ...

خب صددرصد بحث کردن باهم این ی چی گفته اون ی چی گفته ک آخر اون آقا این حرف و زدهه، منم قبول ندارم ک بدون هیچی بره خونه پدرش وایسته صبح شه ببینه رفتار شوهرش چطوره ب قول خودت باهاش حرف بزنه ببینه چی میگ چی ب چیه

ولی من خودم تاحالا مست نکردم نمدونم چ حالیه دقیقاا وَ شوهرمم بخواد مست کنه بدم میاد چون عادت ندارمم 

ن عزیزم من هییچ نظری ندادم چون واقعا نمیخوام قضاوت الکی کنم آتیش بیار معرکه شم ک حتما برو و جداشو و فلان بدون هیچی فقط چون تاپیکت و دیدم اونجوری گفتی ناراحت شدم گفتم بهت بگم شوهرشه بحث زندگیشه حق داره دیگ اینجوری توپیدی بهش برا همون🥲

خب صددرصد بحث کردن باهم این ی چی گفته اون ی چی گفته ک آخر اون آقا این حرف و زدهه، منم قبول ندارم ک ب ...

خب شوهرش باشه عزیزم 

شاید هزار تا اخلاق خوب داره این اخلاق گند هم داره 

من باشم قطعا دعوا راه نمیندازم با آدم مست و الکی اعصاب خودم و مخصوصا بچم رو به هم نمیزنم 

خیلی وقتا با آدم سالم بحث نتیجه نمی‌ده بعد فکر کن با آدم مست بخوای بحث کنی🤦

کار استارتر اشتباه بوده که الکی بحث کرده با طرف حالا میخواد همسرش باشه میخواد برادرش باشه یا بچش باشه فرقی نداره 

ضمنا از نظر روانشناسی هم واقعا نباید بیش از حد تو این چیزا دخالت کنی که مثلا چرا سیگار میکشی یا چرا مشروب خوردی و ...

نهایتا میتونی بگی من خوشم نمیاد ولی ما مادر طرف نیستیم که بخواهیم براش اینجوری تعیین تکلیف کنیم و مادرانه رفتار کنیم 

همون‌طور که من و شما دوست داریم همسرمون نقش همسر داشته باشه نه پدر برامون قطعا آقایون هم دوست دارن همسرشون در نقش همسر باشه نه مادر براشون

کجا برم. جایی ندارممم. بر خلاف میلم باید برم

سر این موضوع بخوای بری! بحاش بشین باهاش حرف بزن.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

سلام خوبی  امیدوارم حال دلتون خوب باشه و مشکلتون حل بشه ,منم شوهرم قبلا مشروب خورده و بهم گفته الان دیگه نمیخورم اما من بهش شک دارم اما میدونم میخوره گاه گاهی ,و همه وقت عصبانیه تازه من میترسم کارای دیگه نکنه ,و اینکه خواستم از شما بپرسم علایم مصرفش چی بود اون بیشتر وقتا میاد خونه فقط لم میده وهرچیم من باهاش حرف میزنم ,انگار نمیشنوه و جملات کوتاه تحویلم میده,فقط اره یا نه ,و خودشم البته ادم کم حرفیه ,ولی چشماش قرمزه.بیشتر وقتا من احساس میکنم نرمال نیست الانم باردارم و نمیدونم چکار کنم منم بارها خواستم برم ولی بخدا هیچ جایی برای موندن ندارم ,پدر و مادرم درحال از هم جداشدنن , و تا چیزی,میگم سریعا واکنش نشون میده وبه شدتم پرخاش میکنه البته ازتون عذر میخوام که تو تاپیکتون صحبت کردم

ممنون که آرومم کردین... صبح میخواستم برم.. دخترمم خیلی گریه میکرد ک نریم

عزیزم وظیفه ست

خدا به زندگیت برکت بده

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

سلام خوبی امیدوارم حال دلتون خوب باشه و مشکلتون حل بشه ,منم شوهرم قبلا مشروب خورده و بهم گفته الان ...

سلام عزیزم. الان تاپیک شما رو دیدم. عزیزم معذرت میخام اینو میگم ولی کاملا از بوی دهانشون معلومه. کافیه ببوسیش و باهات حرف بزنه. چشماشون خمار و قرمز میشه. ولی نه اینکه هر بار قرمز بشه یعنی خورده. شوهر من  ک فقط اومد گرفت خوابید. صبح هم ب غلط کردن افتاد

سلام عزیزم. الان تاپیک شما رو دیدم. عزیزم معذرت میخام اینو میگم ولی کاملا از بوی دهانشون معلومه. کاف ...

من حقیقتش نمیدونم این کم حرفی از چیه ,اصلا دلش نمیخواد باهاش خرفی بزنم فقط یه بازی گوشی رو راه میندازه و ساعتها شبا که میاد خونه سرش تو گوشیه ,حرفای چرت و پرت هم نمیزنه فقط خیلی  عصبیه ,منم کاری نکردم ولی منطق نداره کلا خودشم ,من بوی خاص مشروب رو نمیدونم چطوریه ,و بقول شما اخرشم میخوابه ,کلا زندگیم خیلی سرده ,و بیروح