2777
2789
عنوان

علائم بارداری خانوما بیاین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 50 پست
اره🥹خیلی مواظبش باش🥹💚

نمیتونم باور کنم... آخه هشت روز پیش ازمایشم منفی یود...قبلم موعدم بود... میترسم همش فکر و خیال باشع 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اِلهی‌و رَبّی مَن لی غَیرُک؟  

من خودم پونزده روزه عقب انداختم و ترشح سفید از سینه هام دارم نه خیلی اگه فشار بدم ای یو دی دارم نمید ...

چرا آزمایش نمیدی...پونز ه روزه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم ممکنه مثلا بخاطر فکر و خیال برای بچه باشع ؟؟ با برای اینکه ماه اول اقدامم بود هورمون هام بهم ری ...

عزیزم علائم بارداری مثه پریودی و بدتر هست . فردا تست بزن 

امیدت ب خدا باشه خودش معجزه می‌کنه 

اگه منفی هم بود غصه نیار ب دلت دوباره اقدام کنین نگرانی ندارع اصلن خدا هیچوقت برای بنده هاش دیر نمیکنه

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

عزیزم علائم بارداری مثه پریودی و بدتر هست . فردا تست بزن امیدت ب خدا باشه خودش معجزه می‌کنه اگه منفی ...

اره میدونم...خودم همیشه به همه امیدواری میدادم...خودم نمیدونم الان چرا انقد بی تابم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم علائم بارداری مثه پریودی و بدتر هست . فردا تست بزن امیدت ب خدا باشه خودش معجزه می‌کنه اگه منفی ...

بی بی چک ندارم آخه...باید بخرم...فردا هم که نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بی بی چک ندارم آخه...باید بخرم...فردا هم که نمیشه

چرا نشه عزیزم ؟ فردا صبح برو بگیر یا از اسنپ بگیر 

س تا بگیر . ناشتا بزن دوتارو . یکیش رو هم نگه دار پس فرداش بزن

حق داری عزیزم . امیدت ب خدا باشه صددرصد بارداری

از ناامید شدن میترسم... از اینکه الکی امیدوارم باشم و بخوره تو ذوقم ... کاش خدا بهم آرامش بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از ناامید شدن میترسم... از اینکه الکی امیدوارم باشم و بخوره تو ذوقم ... کاش خدا بهم آرامش بده

طبیعیه حست عزیزم درکت میکنم . ولی بسپر ب خدا . بکو بهت آرامش بده و اکه صلاح می‌دونه باردار باشی هرچیو بسپری ب خودش مطمئن باش بدون شک ن نمیگه بهت 

چرا نشه عزیزم ؟ فردا صبح برو بگیر یا از اسنپ بگیر س تا بگیر . ناشتا بزن دوتارو . یکیش رو هم نگه دار ...

آخه تکرر ادرار دارم قبل بیرون رفتن میرم دسشویی ... صبح برم و برگردم دیگه ادارم ادار اول صبح نیست میشه برای جمعه ... و واقعا چون از بی بی چک‌منفی بیزارم ترجیح میدم صبر کنم تا شنبه ... برام دعا کنید با دلای پاکتون😔🥲🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخه تکرر ادرار دارم قبل بیرون رفتن میرم دسشویی ... صبح برم و برگردم دیگه ادارم ادار اول صبح نیست میش ...

توکلت ب خدا باشه عزیزدلم بسپر ب خودش . می‌دونم سخته دل تو دلت نیست میخای زودتر بدونی ولی مطمئن باش اگه وقتش باشه خدا معجزه ی قشنگش برات رو می‌کنه 😘 منم دعا میخونم برات 🙏🏻آمین میشه امید بخدا 

طبیعیه حست عزیزم درکت میکنم . ولی بسپر ب خدا . بکو بهت آرامش بده و اکه صلاح می‌دونه باردار باشی هرچی ...

اکه تو تاپیک های قبلم رفته باشی من دوسال انتظار راضی کردن شوهرم رو کشیدم و واقعا تحمل ندارم باز از این ور هم منتظر بمونم... می‌خوام بگم اگه الان وقت بچه دار شدنم نبود کاش خدا شوهرم راضی نمی‌کرد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40