2777
2789
عنوان

یه مسلمون بیاد راز چاقی رو بگه 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌‌گین آپ خوردم فایده نداشتمعجون بو علی سینا معجزه کرد برام

از کجا بگیرم عطاری ها دارن؟ 

«یـٰا مَن لـٰا یُرجَۍ اِلـٰا هُـو . . :»ای آن که جز او امیدی نیست . . 💚🌱♥️ اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج️ 💚پـروردگـارا  جـز تو پـنـاهے نـیـسـت…🕊💕🌙🦋💚آقا امیرالمؤمنین‌علیه‌السلام:  از خدا بترس هرچند اندك؛ و ميان خود و خدا پرده اي قرار ده هرچند نازك.  نهج‌البلاغه،حکمت۲۴۲️

وزنت کمه مگه؟

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

صبحانه ناهار شام کامل بخور. خیلی کاملکپسول و قرص ویتامین و آهنم بخور اشتها آوره. قد و وزنت چنده

قد 158 وزن 45 فک کنم 

«یـٰا مَن لـٰا یُرجَۍ اِلـٰا هُـو . . :»ای آن که جز او امیدی نیست . . 💚🌱♥️ اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج️ 💚پـروردگـارا  جـز تو پـنـاهے نـیـسـت…🕊💕🌙🦋💚آقا امیرالمؤمنین‌علیه‌السلام:  از خدا بترس هرچند اندك؛ و ميان خود و خدا پرده اي قرار ده هرچند نازك.  نهج‌البلاغه،حکمت۲۴۲️

وزنت کمه مگه؟

بله 😑

اون که میگن ضرر داره آخه

برا من هیچ ضرری نداشت عزیزم چن نفر دیگه هم خوردن گفتن خوب بوده بدون عوارض بوده . ولی بعضیا هم میگن عوارض داشته . البته من کنارش زینک و کلسیم و ویتامین هم می‌خوردم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

معجون ابوعلی سینا کورتون داره و برای بدن ضرر داره

مرسی که گفتی 

من کپسول گیاهی میخورم برای کاهش اشتها خوب بوده هم وزن و ستیز کردم هم اشتهام کم شده . الان با شکمم خی ...

وااای سیسی چ‌خوب🤣 من ارادم صفره

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

بله 😑

گلی پیش دکتر متخصص تغذیه رژیم دریافت کن که مختص خودت و مناسب خودت باشه. 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

از کجا بگیرم عطاری ها دارن؟

من از اینستا سفارش دادم

تو اینستا بزن معجون بو علی سینا چن تا پیج میاد از یکیش سفارش بده

تو عطاری های شهرت بگرد شاید پیدا کردی

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

گلی پیش دکتر متخصص تغذیه رژیم دریافت کن که مختص خودت و مناسب خودت باشه.

بله این منطقی تره😁 مرسی گلم