2777
2789
عنوان

چرا گیر دادین به اون دختره که با مرد متاهل میخواد ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 26 پست
بله اشتباه هست ولی معلومه مرده ول کن دختره نیست وگرنه یکم ابرو و حیا براش مهم بود و جدا میشد یا حداق ...

مرده ول کن نیس چون دختره سفت و سخت وایساده...اگر اون دختره با جدیت ردش میکرد ..مرده برا غرور خودشم که شده پا پس میکشید..اما ماشالا هم دختره هم مادر دختره چنبره زدن روی پسره و ول کنش نیستن

من خودم یبار یه اقای متاهل پیگیرم بود ..یجوری خشتکشو کشیدم رو سرش که دیگه جاهایی که من بودم افتابی نمیشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودمو میگم و دور از جونم البته

ولی مرد متاهل میاد پیام میده دنبال دوس دختره و توجه میکنه خرج میکنه بعد دخترم ساده و احساسیه وابسته میشه دیگه بعدشو خودتون حدس بزنین

هر دو خطا کارن ولی مرد زن دار گوه میخوره دنبال کیس میگرده

#بر‍ اساس واقعیت

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

مرده ول کن نیس چون دختره سفت و سخت وایساده...اگر اون دختره با جدیت ردش میکرد ..مرده برا غرور خودشم ک ...

چجوری؟

لازم دارم بدونم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

آره استارتر این دفعه این موضوع رو نگفت همه گفتن زندگی اون طفل معصوم خراب شده ولی عامل اصلیش مادرش هس ...

اونم ول کنه فردا پس فردا یکی دیگه رو چسبیده.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

مرده ول کن نیس چون دختره سفت و سخت وایساده...اگر اون دختره با جدیت ردش میکرد ..مرده برا غرور خودشم ک ...

آره موافقم باهات

اون دختره هم ۱۹ سالش بوده که با مرده دوست شده شاید هم وابسته شده بهش یا گول خورده 

ما از اونا خبر نداریم 

من خودمو میگم و دور از جونم البتهولی مرد متاهل میاد پیام میده دنبال دوس دختره و توجه میکنه خرج میکنه ...

آره منم برام پیش اومد بلاک کردم 

خجالت هم نمی‌کشید کثافت یادمه گفت یه دختر ۱۴ ساله و به بچه کوچیک داره😐 منم ۱۹ ۱۸ سالم بود