2777
2789
عنوان

دیشب چی خواب دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 45 پست
خاب خوبیه

تعبیرش

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیر انشالله خواهر

انشاالله

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خوشبه حالت هر کسی سعادت خواب پیامبر رو نداره

اصلا یه حالی دارم 🥲

چه چیز زندگی را جبران می‌کند به جز رویا ؟                                                                                                                           جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی   

خواب دیدم نشستم به کراش سابقم نگاه میکنم فوشش میدم

کسی تعبیر خواب بلده اینجا؟

اگه تو خواب یکی بهمون یه سینی بده که توش روبان سفید تیکه تیکه شده باشه با قیچی و گل سبز تعبیرش چیه؟لباس آبی ماکسی پوشیده بودم خونمون بله برون بود

کسی که سینیو داد گفت برو گل درست کن برای خودت باهاش

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

اتفاقای خوب ب هدفات میرسی

خب خداروشکر

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

خواب پدربزرگ مرحوممک مثل روح بودیبار بود یبار غیب میشد🖤

خدا رحمتشون کنه و هنه مارو همراه ایشون بیامرزه آمین یا رب العالمین 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد🛤⌛️🛤 متولد ساعت 0-                  

خدا رحمتشون کنه و هنه مارو همراه ایشون بیامرزه آمین یا رب العالمین

ممنون عزیزم

خدا همه رفتگانو رحمت کنه

آمین 

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.

[QUOTE=383679239]خواب دیدم نشستم به کراش سابقم نگاه میکنم فوشش میدم کسی تعبیر خواب بلده اینجا؟ اگه تو خواب یکی بهمو ...[/QUOخیر باشه.ساید از دستش ناراحت بودی فحش دادی.سینی دادن دستت گفتن گل درست کن.خوبه.

[QUOTE=383679239]خواب دیدم نشستم به کراش سابقم نگاه میکنم فوشش میدم کسی تعبیر خواب بلده اینجا؟ اگه ت ...

داداشم داره میمیره😭همه گفتن باید صدقه میدادی خوابت بد بود

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️