2777
2789

خب عزیزدلم خودکشی کنی فکر میکنی چی میشه؟ میری بهشت؟ خلاص میشی از دردات؟ از ناامید هات؟ 

نه عزیزم اصلا همچنین خبری نیست فقط از اینی ک هستی بدبخت تر میشی و بجایی این حرفا برو خودتو پیدا کن برو بگرد ببین دلیل ناامیدی هات چیه دلیل شکست هات چیه

فقط میتونم بگم همه چیز تو این دنیا چاره داره جز مرگ.بگرد دنبال راه حل دیگه.الان همه تو زندگی‌شون مشکل دارند قرار نیست که خودکشی کنند.

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      لینک چت ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/17640189773666

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودکشی راه نجات نیست. بدتر عذاب می‌کشی. فکر کردی خودکشی می‌کنی صاف میری بهشت؟ به همین اندازه که این ...

زنگ بزن اورژانس اجتماعی... راهنمایبت می‌کنن.

میشه یه صلوات برای حل مشکلاتم بفرستید؟
داره میگه فقرتراپی چیه این وسط

اینترنتی که ۲۰۰ ۳۰۰ خرج میشه که بیاد سایت 1۰۰ میزاره روش میره تراپی

و بهزیستی روانشناسداره داخل هر مرکز و بهداشت ها هم دارن هیچ مبلغی دریافت نمیشع

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

میدونی خودکشی کنی از این دنیا راحت میشی ولی اون دنیا با شفاعت هیییییچکس بخشیده نمیشی. اگه اینجوریه مشکل واسه همه هست پس ۸ میلیارد آدم رو کره زمین همه باید خودکشی کنن. اینجوری خودتو دربرابر مشکلات ضعیف نشون میدی اتفاقا باید بمونی بجنگی مهم نیست مشکلات چقد زیاد باشن.