2777
2789
عنوان

اسم ني ني🤰

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 31 پست
آره سلدا سادات بازم هماهنگ تره هم تلفظش هم معنيش با سادات مثلا نيكي سادات خوب نميشه اما چون معني ني ...

نه فقط نیکی هیچ کدوم از اسمایی ک گفتین ب سادات نمیاد نه اوا نه نیکی نه یکتا..سلدام چون اولش س داره فکر میکنین میاد ولی کلا ب سادات فقط یسری اسم ها مذهبی فاطمه و زهرا و یگانه و این چیزا میاد..بنظرم همون سلاله درنظر بگیرین هرکدوم بیشتر بهش میاد بذارین بین اینا سلدا نزدیک تره

لطفا لایک نکنین مرسی💝
نه فقط نیکی هیچ کدوم از اسمایی ک گفتین ب سادات نمیاد نه اوا نه نیکی نه یکتا..سلدام چون اولش س داره ف ...

من كلا متاسفانه سادات شو صدا نميكنم

واسه همين تلفظش با سادات فرقي نداره

ولي چون معاني خوبي دارن به سادات نزديك ترن

تا نسبت به پانته آ سادات مثلا

خداروشکر تو تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین و مهمترین اتفاق زندگیم افتاد🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خيليا اسم بچه هاشون هم وزن و هم آهنگ نيست من مشكلم اينه كلا سين بزارم يا اسماي ديگه كه البته ...

ببین یه چیزی هم بگم سادات چون خودش سین داره اگه اسمشم سین داشته باشه یه مقدار سین تو سین میشه 

بعد بعضیام دیدی که اصن س رو خوب تلفظ نمیکنن یه جوری میشه به نظرم 

درکل من جای شما بودم یه کاری میکردم یا با اسم دختر اولم ست بشه یا اینکه معنیش خوب باشه اصلا به س کاری نداشتم 

(اگه واقعیت رو بخوام بگم که س دار نمیذاشتم)

البته سلیقه ایه خودتون بهتر میدونین 

من نظر شخصیم رو گفتم 

ممنون از پيشنهادت راستش ثمين هم قشنگه ولي داريم تو اقوام درجه دو و سه حالا نميدونم اونقدري مهم هست ...

فدات عزیزم

به نظر من خیلی حساس نباش اقوام درجه یک ک نیستن رو ثمین هم فک کن معنی قشنگی داره تلفظش هم آسونه🌷❤

آدمهاى اشتباه زندگيت درست ترين درسهاى زندگى روبهت ميدن...
من كلا متاسفانه سادات شو صدا نميكنم واسه همين تلفظش با سادات فرقي نداره ولي چون معاني خوبي دارن به ...

پانته آ سادات😂😂 اگه صدا نمیکنین ک مشکلی نیس پس انتخاب تون راحت تر میشه بین اسمایی ک به سلاله نزدیکتره انتخاب کنین ثمین هم ک یکی از دوستان گفتن قشنگه 

لطفا لایک نکنین مرسی💝
ببین یه چیزی هم بگم سادات چون خودش سین داره اگه اسمشم سین داشته باشه یه مقدار سین تو سین میشه  ...

ممنون عزيزم

اره چون سين داره جفتشم سخت به نظر ميرسه

البته كسايي كه اسمه دختر اوليمو شنيدن بلا استثنا خوششون اومده

البته منظورم مجازي نبود

مجازي كلا يه سريا براي جنگ با بقيه ميان البته خدايي منظورم شما نيستي سو تفاهم پيش نياد خانومي

ولي هيچ اسمي

يا معني هيچ اسمي به دلم نميشينه خيلي

واسه همين گفتم نظرسنجي كنم شايد پيشنهاداي قشنگتر ببينم

پانته آ سادات😂😂 اگه صدا نمیکنین ک مشکلی نیس پس انتخاب تون راحت تر میشه بین اسمایی ک به سلاله نزدیک ...

نه راستش كم پيش مياد سلاله سادات صدا كنم

با اينكه واقعا دوست دارم هميشه صداش كنم اما گاهي يادم ميره

حتما به اسم ثمين هم فكر ميكنم

متشكرم👌🏽🌸

ممنون عزيزم اره چون سين داره جفتشم سخت به نظر ميرسه البته كسايي كه اسمه دختر اوليمو شنيدن بلا استث ...

نه عزیزم مشکلی نیست 

خیالت راحت بد برداشت نکردم 

ایشالا یه اسم خوشگل انتخاب کنی که به دلت بشینه و معنیشم قشنگ باشه 

نه عزیزم مشکلی نیست  خیالت راحت بد برداشت نکردم  ایشالا یه اسم خوشگل انتخاب کنی که به دل ...

متشكرم عزيزم

انشاالله صحيح و سالم زايمان كني و ني ني خوشگلتو بغل كني

نه راستش كم پيش مياد سلاله سادات صدا كنم با اينكه واقعا دوست دارم هميشه صداش كنم اما گاهي يادم ميره ...

خواهش میکنم ایشالا یه دخمل خوشگل صحیح و سالم بیاد بغل تون.موقع زایمان تونم منم از دعای خیرتون بی نصیب نکنین💝

لطفا لایک نکنین مرسی💝