2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اونی ک میخوام میشه؟

آره 

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

عزیزم بنظرت رتبه کنکورم حدودا چند میشه

سه رقمی 

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

خیلیییییی ازش خواستم هم خدا و هم ائمه..کاری نیس که نکرده باشمخیلی دعا میکنم واقعا نیاز دارم که قبول ...

و من الله التوفیق 

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

نیما بهم فکر میکنه؟!حتی گاهی؟

من از بعد حس شیشم فکر نمی‌کنم استعداد زیادی داشته باشم

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

سلامدخترم کی رنگ برادر خواهرو ب خودش میبینه بلخره؟

سلام علیکم. 

میشه بگی برامنم فرهنگیان قبول میشم ؟

من موضوع مهمتری رو میگم.

اگه من بگم آره یا نه یا .... چی رو حل می‌کنه حتی اگه درست بگم؟

دقت کنین. نمازهای واجب رو بخونید. مجددا دقت کنید: لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم. 

کار به دست الله هست. بعد از نماز و هر لحظه دیگه دست بدعادت بردارید و از الله بخواهید

میشه بگی برامنم فرهنگیان قبول میشم ؟

من از بعد حس شیشم استعداد خوبی ندارم اما ....

امتحان فردا رو چند میشم؟

من موضوع مهمتری رو میگم.

اگه من بگم آره یا نه یا .... چی رو حل می‌کنه حتی اگه درست بگم؟

دقت کنین. نمازهای واجب رو بخونید. مجددا دقت کنید: لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم. 

کار به دست الله هست. بعد از نماز و هر لحظه دیگه دست بدعادت بردارید و از الله بخواهید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز